Info OSON@CORRE

 1. BENVINGUTS A OSON@ CORRE
 2. INFORMACIÓ SOBRE OSON@ CORRE
 3. COM SER D’OSON@ CORRE
 4. VESTUARI D’OSON@ CORRE
 5. AVANTATGES DE SER D’OSON@ CORRE
 6. DONAR-SE D’ALTA A OSON@ CORRE

Benvinguts a Oson@Corre

El dimarts 26 de maig de 2009 varem inaugurar aquest espai de corredors amants de l’esport, l’amistat i la salut. Aquell dia, el tret de sortida fou una roda de premsa al Temple Romà de Vic. S’escollí un lloc realment emblemàtic com és el Temple Romà de Vic, i havia de ser allí perquè creiem que és un lloc que, apart de donar solemnitat a l’acte de presentació, combina una cosa realment molt clàssica, com és el fet de córrer, amb una cosa molt innovadora com son les tecnologies de la informació.

Oson@ corre vol combinar molt el tema de la comunicació i de l’amistat a través de la tecnologia. S’ha buscat un sistema interactiu i creiem que el Blog és el que millor s’adapta per l’intercanvi de dades i d’informació.

Aquest blog volem que sigui un lloc de trobada dels amants del córrer en totes les seves especialitats: Curses Populars, Ruta, Cros, Pista, Muntanya, Duatlons, Triatlons i qualsevol altra especialitat a on el córrer sigui una de les activitats principals. Ens centrarem força en la gent d’Osona, però informarem sobre tot el què pugui ser d’Interès per l’aficionat al córrer osonenc.

El Blog d’ Oson@ corre volem que sigui un punt de trobada informal, on es pugui parlar de córrer i quedar per fer entrenaments conjunts; i també sortides, tant per anar a les curses com per quedar tota una colla d’amics i poder rodar conjuntament i intercanviar experiències.  Volem que sigui una plataforma de comunicació entre els practicants d’aquest bonic esport a Osona. Alguns suggeriments son que quedeu entre vosaltres per anar a córrer junts, per anar a les curses, que intercanvieu experiències i coneixement…

Tot això ja es veurà. Si esteu pendents d’aquest blog, mica a mica anirem informant i anirem creixen junts.

Benvinguts a tots

Víctor Vilalta

OSON@CORRE

INFORMACIÓ SOBRE OSON@CORRE

Oson@ corre ha estat creat per un grup d’amics, amants i practicants de l’atletisme en les seves varies modalitats, està enfocat sobretot a esportistes que practiquen el córrer i volen estar informats i assessorats per fer-ho de una manera sana i equilibrada.

En els darrers anys el córrer o running tal com s’acostuma a anomenar amb aquest anglicisme, ha crescut enormement la seva quantitat de practicants, i sovint veiem que hi ha curses per tot arreu, tant de muntanya com mitges maratons, maratons, etc. També veiem a totes les ciutats molta gent que una vegada finalitzada la seva jornada laboral o abans d’iniciar-la, surten a córrer per els carrers.

Practicar esport diuen que és molt saludable, nosaltres també ho creiem; però es saludable solament si es practica de una manera coherent, amb uns criteris de preparació correctes i amb un coneixement de totes les àrees que envolta l’activitat.

Sovint veiem que gent que normalment no havien practicat esport, o que ho havien fet en la seva joventut, que una vegada passats els 25 anys, tornen a practicar esport i es posen a córrer, i les primeres curses a on s’apunten es a fer Mitges Maratons i Maratons (?). Hem de ser prudents, per córrer aquest tipus de curses cal una certa preparació i uns mínims coneixements del que anem a fer.

Oson@corre ha estat creat per informar i assessorar a aquests practicants, i fer programacions i seguiments a mida, per practicar el córrer sense tenir problemes.

Partint de l’experiència de la pràctica de l’atletisme federat, a través de forces anys de pràctica dins el Club Atlètic Vic, hem unit a una colla de tècnics i atletes amb molta experiència, per poder ajudar i guiar a l’atleta anònim a córrer sense tenir problemes, a orientar-lo i a ajudar-lo a planificar i a aconseguir els seus objectius atlètics.

Oson@corre està enfocat a atletes populars de qualsevol nivell, tant el que vol córrer i entrenar molt i fer marques molt bones, com a qui practica el córrer d’una manera complementària, i no vol sentir a parlar ni de competicions, ni de marques, ni de ritmes ni de res. Aquí l’objectiu se’l posa cadascú. Des d’ Oson@corre t’orientarem i, potser també, t’animarem a que facis coses, però no t’obligarem mai ni a córrer, ni a que compleixis amb l’equip, ni a res de res. Tu seràs qui marcarà el ritme. Nosaltres t’ajudarem a fer-ho.

COM SER D’OSON@CORRE?

Per tal de poder donar un servei acurat i de qualitat als associats, hem de poder tenir unes petites ajudes econòmiques per poder mantenir les hores de dedicació, tant a les pistes assessorant en el dia a dia com per aglutinar i organitzar la informació que donem a tots els associats.

Per ser soci d’Oson@corre hi ha dues opcions:

 1. Soci només d’Oson@corre
 2. Soci d’Oson@corre i usuari de les pistes d’atletisme del Club Atlètic Vic

La 1º Opció està pensada per corredors que volen estar informats i assessorats des d’Oson@corre. Solen ser corredors que viuen lluny de Vic, potser a l’àrea metropolitana de Barcelona, potser a pobles d’Osona que queden una mica lluny de Vic, i no els és possible venir a entrenar assíduament a les pistes. També hi ha atletes a qui els agrada córrer sempre en contacte amb la natura i anar al seu interès i no volen utilitzar ni instal·lacions, ni vestuaris, ni gimnàs, ni pista de tartan.

Aquesta és la primera opció i, escollint-la, ets soci de ple dret d’Oson@corre. Podem fer-te igualment el seguiment via e-mail i altres sistemes de comunicació. També podem anar a córrer a les curses conjuntament i ets un més de l’equip.

El preu d’aquesta opció és de 5€ / mensual

(Es paga un cop a l’any total = 60 Euros a principis d’any. Si t’apuntes durant qualsevol altre mes, només has de pagar la part proporcional dels mesos que falten fins a arribar al gener).

 

La 2ª Opció és la més aconsellada. Igual que en la primera, ets soci d’Oson@corre i a més a més, ets soci de ple dret del Club Atlètic Vic. D’aquesta manera, tens tots els serveis d’assessorament i de seguiment que en la primera opció, però a més tens unes instal·lacions de les més complertes per practicar correctament l’activitat: pista de 500 metres de sorra mesurada oficialment , pista de tartan de 400 m homologada, gimnàs, vestuari, etc.

El preu d’aquesta opció és de 15.33 € / mensual

Es paga trimestralment, junt amb la quota de soci del Club Atlètic Vic (15 euros trimestrals d’Oson@corre + 31,00 euros trimestrals del Club Atlètic Vic – total quota trimestral 46,00€-). 

 VESTUARI D’OSON@ CORRE

osona corre samarretaHem volgut tenir una roba que sigui de la més alta qualitat, ja que quan es corre sobretot en curses de llarga distància, és imprescindible anar ben equipat. No hem volgut anar a buscar el lloc on sortís més “barato”, sinó que ens hem deixat aconsellar pels professionals, i hem acabat escollint uns equipatges de la marca TUGA.

TUGA és una empresa catalana feta per catalans i que fabriquen a Igualada. (no venen de mercats estrangers super-explotats i de mà d’obra barata i en pèssimes condicions). Ve d’una empresa conscienciada i coneixedora de les necessitats del runner. I hem escollit la roba amb qualitat Coolmax, perquè estiguem eixuts mentre correm i no tinguem irritacions a la pell.

Us explico això per argumentar i informar-vos, ja que al ser roba de màxima qualitat hem de tenir en compte que el preu tampoc és el més econòmic que podem trobar, però si que és el de més alta qualitat que podem trobar.

Hem de recordar que anar vestit amb la roba d’Oson@corre és opcional; ara bé, anar equipats tots igual ajuda a fer grup.

De moment hem agafat:

 • Samarretes de màniga curta Preu= 34 euros
 • Samarretes sense mànigues Preu= 25 euros
 • Pantalons curts de running Preu= 24 euros

Talles disponibles:  S, M, L, XL

Per poder retirar l’equipatge podeu passar per la recepció del Club Atlètic Vic i fer-ne efectiu el preu proposat.

En Dan i la Sara ens ensenyen l'equipatge

En Dan i la Sara ens ensenyen l’equipatge

Per darrera

Per darrera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AVANTATGES DE SER D’OSON@ CORRE

Des d’Oson@corre intentarem, gradualment, anar oferint més i més avantatges, i ara alguns d’ells són:

 • Assessorament i seguiment d’entrenament.
 • Assessorament sobre hàbits de salut i d’alimentació, de preparació per les curses i d’orientació sobre tots els temes relacionats amb l’activitat.
 • Informació sobre totes les curses al nostre entorn.
 • Gestió de les inscripcions a les curses des del Club Atlètic Vic
 • Sortides conjuntes a les curses
 • Programació de viatges i inscripcions a grans curses a Espanya i a fora.
 • Descompte en les inscripcions de totes les curses que organitza el Club atlètic Vic, (Cursa de Muntanya de Vic, Mitja Marató, etc…)
 • Gestió de fitxa federativa per qui hi estigui interessat
 • Gestió de Revisió Mèdica esportiva per qui hi estigui interessat
 • Descompte en compres a la botiga NATURA-VIC
 • Descompte en massatges al Club Atlètic Vic – Montse Solà
 • Preu especial de 15€/mes en el gimnàs Josep Mª Vilà del C.A. Vic
 • 2 Classes dirigides mensuals al gimnàs JMª Vilà del C.A. Vic
 • 2 entrades gratuites mensuals al gimnàs JMª Vilà del C.A. Vic
 • 1 Sessió Sauna grauita mensual al gimnàs del C.A. Vic
 • 1 Sessió Jacuzzi gratuit mensual al gimnàs del C.A. Vic
 • 1 Sessió Visita Nutricionista gratuita
 • Altres acords comercial favorables amb diverses empreses
 • Formar part d’un grup de gent sana i amb ganes de gaudir l’esport

Gradualment anirem afegint nous serveis.

Viu una bona experiència i APUNTA’T A OSON@CORRE.

Per poder donar-te d’alta ho pots fer:

 •  presencialment a la recepció de les pistes d’atletisme “Josep M. Pallàs” del Club Atlètic Vic,  C/Antoni Vilà, s/n (Zona Esportiva)- tel 93 885 04 80 . e-mail : cavic@cavic.cat
 • enviant un e-mail a   vilaltavictor@gmail.com

 VINE A CÓRRER AMB NOSALTRES!!!

Oson@corre Nadal Can Joan

43 responses

3 06 2009
encarna nuñez

hola a tots,

Sòc l’Encarna i a partir d’aquesta setmana o la proxima sortiré cada matí a rodar 1h. Segurament de 6h a 7h. Será suau.
qui volgui venir ja sap,

En principi vull sortir amb el meu marit, que com sabeu, no corre gens. Com a molt pot anar a 5′ el km.

Des d’aquí animo a tothom que pugui o vulgui sortir al matí i fer una colla.

27 03 2012
maragda

Hola Encarna,
Em dic Maragda, sóc una noia de Lleida que ara estic cursant els meus estudis aquí a Vic. Fa poc que he començat anar a córrer, normalment corro durant uns 45 minuts i m’agradaria trobar algú per poder practicar aquest esport amb companyia ja que sola no em motiva gaire. Si encara vas a correr i vols companyia t’agrairia que et posesis en contacte amb mi, el meu correu electrònic és: maragda.deutu@uvic.cat.
Salut.

4 06 2009
Josep Mª

Hola a tothom, fora interessant que tots els corredors anònims i populars d´Osona ens organitzecim per desenvolulupar una mena s´associació o quelcom similar.
S´hauria de fer en primer lloc una llista amb la gent interessada.
Finalment un missatge: siguem concients que nosaltres som els verdaders esportistes, no necessitem publicitat ni diners, fem running diari pel plaer de córrer i sentir-nos millor.

Salutacions

5 06 2009
Xevi

II CURSA DE MUNTANYA
Sant Bartomeu del Grau 10 Km

CURSA ADULTA

Data de la prova: 20 de juny de 2009
Tipus de cursa: Cursa de muntanya
Edició: Segona
Distancia 10.320 m
% asfalt: 5%
% Pista o camí: 35%
% Corriols: 60%
Distancia homologada: No
Num. Avituallaments: 3
Hora sortida: 9:00 h
Lloc (població): Sant Bartomeu del Grau (a 12 km de Vic)
Lloc de sortida: Camp de futbol
Lloc d’arribada: Camp de futbol
Organitzador cursa: Club Esportiu Miraboira- Senderisme
Telèfon informació: 660 59 36 82 (Jacint)
E-mail: cursademuntanya@sbg.cat
Web cursa: http://www.cursademuntanya.sbg.cat
Web relacionada: http://www.sbg.cat
Dia i hora límit inscripció: 45 minuts abans de la cursa
Nombre màxim de participants: 150 p
Preu inscripció: 12 euros (anticipada) i 15 euros (mateix dia de la cursa)
Servei guarda-roba: Vestuaris municipals
Prova cronometrat xip: No
Servei de dutxes: Si
Server massatge: No
Diploma: No
Menjar a l’arribada: Si
Trofeu pels guanyadors: Si
Sorteig de premis: Si
Modalitat cadira rodes: No
Modalitat patins rodes: No
Premis en metàl·lic: No
Núm. Categories: Masculí i Femení
Temps màxim: No hi ha temps màxim

Veure recorregut: http://www.cursademuntanya.sbg.cat

NORMES

1. Hi podrà participar tota persona major de 18 anys.

2. La sortida es donarà a la zona esportiva de Sant Bartomeu del Grau a les 9h. Les inscripcions es poden fer per internet o a partir de les 8h del dia 20 de juny de 2009. El preu d’inscripció és 12 euros (anticipada) i 15 euros (mateix dia).

3. Tindreu diversos punts d’avituallament líquid al llarg del recorregut, per ajudar a recuperar-vos una mica i poder continuar més reeixits.

4. Tots els que arribeu a la meta havent passat els controls pel recorregut senyalitzat tindreu un record. A l’arribada vosaltres mateixos us podreu servir un bon esmorzar al camp de futbol de Sant Bartomeu del Grau.

5. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits. Tampoc s’acceptarà cap mena de reclamació, si bé després del repartiment de trofeus s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

6. Recordeu que la cursa es desenvoluparà dins d’un entorn natural i fràgil. Sigueu respectuosos amb el medi i no llenceu res a terra, llenceu-ho els punts habilitats.

7. El fet de participar suposa l’acceptació de totes les normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

8. Hi haurà servei de dutxes a la zona esportiva.

NOVETATS:

– Cursa infantil 9 a 14 anys (1.560 m)
– Estands amb tots tipus de productes de muntanya: llibres, gps, material esportiu, vehicles…

– ARROSADA POPULAR (13:00H)
Informació i reserves:
Tel. 93888 98 53 (tardes)
jovesbg@sbg.cat

6 06 2009
victorvilalta

Hola Xevi,
anirem recordant aquesta cursa a St Bartomeu.

Esperem que aquest any també sigui tant exitosa com va ser l’any passat, i acabeu consolidant la cursa.

Si necesiteu qualsevol cosa, des de Oson@ corre, només ho heu de dir.

Anim!! endavant!!

Victor

23 06 2009
FERRAN

Moltes felicitats per aquesta iniciativa, crec que es la formula ideal per a tots els aficionats, sobretot els populars, al atletisme.
Aprofito per indicar-vos que si us agradan les curses de muntanya, a Cornudella del Montsant s’han prepara una de bona, amb 1200 mts. de desnivell positiu i en un circuit “durillo” pero molt maco. Si us animeu us envio l’enllaç a la web de la cursa.
Salutacions. Ferran
http://www.tretzesports.es/Siurana/index.html

27 06 2009
manolo

hola a todos,me gustaria que alguien me enviara algunas hojas de entreno para poder bajar de 1:20 media maraton.cuantos mas mejor muchas gracis a todos.

29 06 2009
victorvilalta

Hola Manolo,

Con mucho gusto te daremos toda la información y seguimiento que precises, pero en primer lugar nos gustaría saber qual es tu nivel atlético actual, que tipo de competiciones corres actualmente, cuantos dias corres a la semana, que edad tienes, y varias cosas más.
por lo tanto me pondré en contacto contigo vía e-mail, para poder concretar más y poder asesorarte con mas precisión.
Un saludo
Victor

30 06 2009
manolo

hola victor,en primer lugar gracias por contestar.mi nivelactual es el siguientetengo en medio maraton1.22.06 y el carreras de 10KMmi mejor marca es de 36.59 aunque en la actualidad estaria entre 38.30y 39.30.normalmente salgo entre 5y 6 dias a la semana y los fines de semana aprovecho para hacer salidasen mountain bike(40km). tengo 33 años mido 170cm y peso 65KG.Mi intencion es intentar recuperar la forma qu tuve hace 4 o 5 años para poder afrontar este año el reto de la behobia san sebastian por debajo de 1.20.muchas gracias y un saludo

25 07 2009
Marc

Bon dia, i molt bona idea això de formar un club en el qual el vincla comú sigui el running, crec que a la comarca feia molta falta….. una pregunta per en Felix: quan estarà disponible l’equipacio? salut.

25 07 2009
victorvilalta

Hola Marc,
Les equipacions estarán disponibles aproximadament entre el 7 i el 12 d’Agost.

De seguida que les tingui ho posaré a l’apartat de notícies del blog. I també us informaré de com les podeu recollir.

En principi s’ha previst samarreta de tires, i samarreta de màniga curta.
També pantalons curts de running a joc amb les samarretes.

Mes endavant potser incorporarem alguna altre peça.

Salutacions
Victor

1 08 2009
Matronom

Hola a tots,

falten dues horetes abans de la cursa de Tona, algú pot dir-me si sortiran gaire a fondu????????

Idefix tu estaras a Sangrions o penses treure-hi el cap?

Matronom

18 08 2009
Daniel

Hola,

Em vull fer soci del CAV per poder entrenar en la pista d’atletisme.
M’han comentat que hi ha un grup de corredors que s’hi troben uns dies a la setmana.
Hi ha algun membre del grup que em pugui informar ?

Gràcies

19 08 2009
victorvilalta

Hola Daniel,
Els dimarts i dijous a partir de les 19:15 comencem els entrenaments conjunts, pots venir quan vulguis. Arrenquem a les pistes i fem programació a mida per a tothom. Vine el dia que vulguis i parlem

Victor

29 08 2009
Panoramix

Com van les panxetes d’estiu…?
Algú voldrrà probar la meva pòcima per a rebaixar kilets i millorar el ritme de cursa??
No us relaxeu gals que els romans ens apreten i esmoleu ben bé les eines que les primeres curses ja estan akí.
ens veiem a Montesquiu!

29 08 2009
Panoramix

Ep nois!!!
Alerta amb l’Idefix, diuen k està més fort del que ell mateix va dient. haurieu de saber que aq element de la nostra entitat és un molt bon especialista en curses de muntanya i en sopars d’atletes, si el veieu per les pistes us adonareu que no comença corrent sinó caminant. És una tàctica.
Idefix tinc uns anisets de l’Usain que t’anirien bé per les rampes.
Panoramix

29 08 2009
Panoramix

Algú estaria interessat en iniciar la temporarda atlètica amb un soparet per conèixer-nos i xerrar de ritmes, entrenos i curses?
Ja direu algo. L’Idefix, en Matrònom i en Panoramix ja hi estem apuntats.
Salut i Km!

1 09 2009
calizzano

hola ! jo estic interesat en aquest sopar i poder coneixer-nos una mica.
Fa molt temps que no corro, però en definitiva això es el de menys no?
ja em direu alguna cosa!
gràcies panoramix!
(em sembla que ja tens el meu telefon oi?!) 🙂

2 09 2009
victorvilalta

Hola Calizzano, Matronom, Panoramis, Idefix i altres espècimens.

Doncs això del sopar tindrem de començar a plantejar-ho. A mi m’agradaria poder fer-lo un dijous o divendres vespre al restaurant de les pistes de Vic.
Esperem uns dies a que tothom torni ja de les vacances i proposem a veure quin dia ens va millor a tots…

Serà un bon moment per que ens coneguem una mica mes tots, i m’agradaria que hi vingués tothom qui volgués, així també sabreu alguna cosa més del que és i que es pretén des de Oson@ Corre

Victor

8 09 2009
Isàvena

Hola,

Si feu un sopar jo m’hi apunto, seria una bona oportunitat per coneixer-nos. A mi em va bé qualsevol dia.

Isàvena

9 09 2009
calizzano

doncs com veig que ningu diu ni dia ni hora, jo m’hi llenço…
dijous 17 de setembre al bar de les pistes….
ja anireu dient si us va be per poder dir la gent que serem .
kaliz

9 09 2009
Isàvena

Bé, jo la setmana del 14 al 20 estic de vacances, per fi !!!!! i el dijous 17 no hi podria venir.

Isàvena

10 09 2009
victorvilalta

Hola Calizzano i Isàvena,

a mi també m’agradaría fer el sopar aviat, però crec que es millor esperar unes setmanetes, ja que una gran quantitat de socis de Oson@ Corre estan encara de Vacances.

(us sembla si esperem unes dues setmanetes?)

Victor Vilalta

2 02 2011
Marc

Hola, algu sap el numero de telefon per fer-se’n la prova d’esforç a Vic?

Gracies i salut.

3 02 2011
victorvilalta

Hola Marc,

Centre Mèdic del Consell Esportiu d’Osona
tel: 93 881 47 43

Salutacions
Victor

16 12 2011
EVA

ALGU SAP EL CORREU ELECTRONIC DEL DR.RICARD PRUNA???

20 12 2011
carlos

donde se pueden encontrar las fotos de la mitja del dia 18
gracias

20 12 2011
victorvilalta

En Breu penjarem les fotos.
Victor

2 03 2012
jose

Amics d’Osona córre!!!! us informem que la 3a edicio de la cursa ” CORRE PEL COR DE LA FAGEDA” ja te les inscripcions obertes.
Aquest any NOVETAT!!!! dos recorreguts un de 13,5 km per corredors i caminadors i una mitja marato de muntanya de 21 km. ANIMEU-VOS!!!!

9 10 2013
Anna Costa Solanas

Benvolguts,

Em dic Anna i fa cosa de tres anys que corro mes o menys dirariament una horeta. Voldria saber si es pot participar als entrenaments de dimarts i dijous sense mes fita que la d’entrenar en grup.

A mes a mes, voldria saber a on haig d’anar per fer l’inscripcio i el pagament mensual.
Gracies,
atentament,

Anna

10 10 2013
victorvilalta

Hola Anna,

Si que pots venir a córrer sense voler participar en cap competició,
Si vols pots venir un dimarts ó un dijous abans de l’entrenament 19h:15’ , i t’informem de com funciona el grup. (sense cap compromís per part teva). Ó els dimecres 19:15 que es quan hi ha el grup de iniciació.

Una vegada et donem la informació, Per donar-te d’alta etc.. ho has de fer a la secretaria del Club Atlètic Vic, allà mateix a les pistes.

Atentament

Victor Vilalta
Oson@corre

6 04 2014
lauratalleda92

Hola,
em dic Laura. Vaig deixar l’atletisme fa cosa de 4 anys i m’agradaria tornar en aquest món però he perdut bastant. Hi ha algun grup d’iniciació? com funciona?

7 04 2014
victorvilalta

Hola Laura,

En el grup de Oson@corre, preparem curses de fons de totes les distàncies, des de milles Urbanes, fins a mitges maratons, Maratons i Curses de Ultrafons.
També fem curses de muntanya i duatlons i triatlons.

No se quin nivell tens actualment, i quin tipus de distàncies feies quan corries, per tant si vols ens podem veure un dia abans de l’entrenament d’oson@corre, i així ens coneixem, i veiem amb quin dels grups pots anar (sense cap compromís per part teva).

El grup avançat ens trobem cada dimarts i cada dijous a partir de les 19:30h a les pistes d’atletisme, i el grup de iniciació els dimecres a la mateixa hora. Si vols ens podem veure demà abans de l’entrenament. O sino busquem un altre moment.

Ja diràs

Salutacions

Victor Vilalta

4 11 2014
Nuria Serra

Hola, som NUTRIZONE, centre nutrició esportiva de Vic, Carrer Gurb, 83, http://www.nutrizone.cat , i ens agradaria col.laborar amb vosaltres, oferint la millor suplementació ( gels, barretes, recuperadors, secuencials, etc, etc ) i assessorament nutrició per corredors, així com us oferim venir a fer una xerrada sobre aquest tema.

6 11 2014
victorvilalta

Hola Nuria,
Ja ens posarem en contacte amb tu. Gràcies per l’oferiment.

7 11 2014
Ferran

Hola, em dic Ferran, tinc 50 anys i fa dos mesos que he comencat a córrer. Vaig molt lent i poca estona. Però de mica en mica vaig avancant. M’agradaria saber en que consistiria apuntar-se a osonacorre. Dies per anar-hi algú que m’assesores, etc.Gràcies

7 11 2014
victorvilalta

Hola Ferran,
A oson@corre hi ha un grup de iniciació, que entrena cada dimecres al vespre a partir de les 19:30 h amb punt de partida a les pistes d’atletisme de Vic. El grup avançat entrena conjuntament cada dimarts i dijous a la mateixa hora i lloc.
Si vols pots venir a córrer amb nosaltres i t’informem sobre quin tipus d’entrenament fem, horaris, quotes etc… (sense cap compromís per part teva)
El grup de iniciació el porta la Marisa Zapata, i el grup avançat el porta un servidor: Victor Vilalta.
Hi ha corredors de tots els nivells, segur que hi trobaràs el teu espai.

9 09 2016
RICARD MARTI

Hola,

Em dic Ricard i fa unes setmanes que faig running alternant amb caminada. Vaig passar pel Club per informar-me sobre si tenieu algun centre mèdic per fer una prova d’esforç i fer-se una mica de “check” i la informació de la noia de l’entrada que hi havia al matí va ser força pobra i molt poc col·laborativa. La veritat, esperava més informació i bon tracte.

20 09 2016
victorvilalta

Hola Ricard,

Em sap greu que no t’hagin atés be a la secretaria del club. Acostumem a fer una revisió mèdica un cop a l’any, a principi de temporada. Aviat en farem una.

Si vols conèixer el grup, ens trobem cada dimarts i dijous a les pistes per fer els entrenament, a partir de les 19:30 h. Allà t’informarem sobre les activitats que fem, Vine i així podràs conèixer als corredors del grup (sense cap compromís per part teva).

Salutacions

Victor Vilalta

27 04 2019
Dolors Catalan

Us veig a tots molt joves i en forma. Hi ha algun grup d’iniciació – iniciació de sèniors?

Merci

11 05 2019
victorvilalta

Hola Dolors,
Hi ha gent mont jove, i altres que ja no ho som tant.
Si vols, vine a conèixer-nos, quedem cada dimarts i cada dijous a partir de les 19:25h aprox a les pistes de Vic i així veus qui som. Hi ha gent de tots els nivells, n’hi ha que corren molt i altres que no tant.
Salutacions
Victor Vilalta

9 05 2019
33959009s

Voldria inscriurem a Osona córrer. M’agradaria m aprendre a córrer i tenir un entrenador personal q m’ensenyes a córrer. Tb, m’agradaria conèixer altre gent que estimin aquest esport i anar amb aquesta gent!!!! Atentament, una noia que és vol cuidar.

Roser

11 05 2019
victorvilalta

Hola Roser,

Si vols vine un dimarts o dijous a les pistes de Vic, a partir de les 19:25h, així podràs conèixer al grup i parlem…

Salutacions
Victor Vilalta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: