ECO MITJA 2011

3ª ECO-MITJA Marató OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC

Benvinguts a la pàgina oficial de la

III ECO-MITJA MARATÓ OSON@ CORRE – CIUTAT DE VIC.

Resultats 2.011:

Classificació General

Classificació per Categories

Classificació OSONACORRE i C.A.Vic

En aquesta pàgina és a on podeu  consultar el reglament que regirà aquesta ECO-Mitja Marató, i també a on us podeu inscriure.

El Club Atlètic Vic i Oson@Corre Organitza a la Ciutat de Vic la III ECO Mitja Marató Oson@Corre Ciutat de Vic.

Igual que en les dues primeres edicions, serà una cursa que combinarà l’espai urbà i cèntric de la ciutat, amb espais rurals i de gran valor paisatgístics de la Plana de Vic. Aquesta ECO-Mitja, tindrà molt en compte els valors ecològics i mediambientals, tant a l’hora de confeccionar la bossa d’obsequis que rebreu com a participants, com en tots els serveis i medis de transport de la mateixa.

La sortida i arribada de la cursa serà a les Pistes d’Atletisme de la Ciutat, a la zona Esportiva. C/ Antoni Vilà s/n.  El circuit transcorrerà per les zones més cèntriques de la Ciutat de Vic, com pot ser Plaça Mil·lenari, Carrer Verdaguer, Plaça de Vic, Rambla Hospital, Portalet, Rambla, Carrer Verdaguer una altre vegada, Carrer Gallissà, Ronda Camprodon, Barri de Sant Llàtzer, Carretera de Calldetenes, Horta Vermella, Barri d’Osona, camins rurals asfaltats de Malla, etc..

 

 

La prova passarà pels següents carrers:

Doctor Antoni Vilà Cañellas, Eix Onze de Setembre, Carretera de Gurb, Plaça Mil·lenari, Carrer del Pare Gallisà, Plaça de l’Estació, Carrer Verdaguer, Plaça Major, Rambla de l’Hospital, Rambla de Sant Domènech, Rambla del Bisbat, Rambla de Montcada, Rambla del Passeig, Rambla del Carme, R. Davallades, Carrer Verdaguer, Plaça de l’Estació, Carrer pare Gallisà, Ronda Camprodón, Avinguda de Sant Bernat Calvó, Carrer de la Mare de Déu dels Munts, Carrer de Torelló, Av. Països Catalans, carrer Indústria, Avinguda Miquel Sant Salarich i Torrents, carrer del Bon Aire, Carretera de Sant Hilari Sacalm (direcció a Vic), carrer Prat d’en Gallina, Avinguda Països Catalans, Carrer de Sant Jaume, Antic Camí de Taradell, //AQUÍ ENTREM A MALLA// Carretera del Mas Puigdollers, Rotonda de Malla (sobre la C-17, direcció Ajuntament de Malla), Ajuntament de Malla, Camí Antic de Malla, Eix Onze de Setembre (antiga N152), Carrer Sagrada Família, Avinguda Olímpia, carrer del Mas d’Osona, carrer Doctor Antoni Vilà Cañellas i acabem dins de les pistes d’atletisme.

L’Alçada màxima del circuit està en 561 metres, i la mínima en 475 metres, per tant es pot considerar com a un recorregut planer. Podeu consultar tot el recorregut del circuit a:

Wikiloc:      http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=608854

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja està actiu el sistema de inscripcions via Internet, que serà la única manera de inscripció per la cursa. Aquest blog que actualment visiteu osonacorre.cat és el canal oficial d’informació de la IIIª Eco-Mitja Marató. I aquí es a on es faran les inscripcions. I també és a on es penjaran els resultats una vegada finalitzada la prova.

Us animen a córrer el proper 18 de Desembre de 2.011 aquesta ECO-Mitja, segur que serà una bona experiència, i gaudirem tots junts corrent a Vic.

EM VULL INSCRIURE A LA ECO-MITJA MARATÓ : Clicka aquí

REGLAMENT

3a ECO MITJA MARATÓ  OSON@CORRE  CIUTAT DE VIC

Vic, 18 desembre 2011

REGLAMENT 2011

1-            El Club Atlètic Vic organitza la 3a Eco Mitja Marató Oson@corre Ciutat de Vic, que passarà pels municipis de Vic, Gurb i Malla, i tindrà lloc el dia 18 de desembre 2011.

2-            Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria edat a partir dels 16 anys, sexe, que accepti i respecti tant la distància com el present reglament.

3-            La distància és de 21,097 quilòmetres. Distància certificada i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme.

4-            L’avituallament és cada 5 quilòmetres aprox.

5-            La sortida és donarà al C/ Doctor Antoni Vilà (davant pistes atletisme Josep Mª Pallàs) a les 11h del matí de Vic.

6-            CATEGORIES

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement

SUB 23: 1995-1989

SÈNIOR: 1988-1977

VETERÀ A: 1976-1967

VETERÀ B: 1966-1957

VETERÀ C: 1956-1947

VETERÀ D: 1946 ANTERIOR

7-            PREMIS:

10 PRIMERS DE LA GENERAL MASCULÍ                 

10 PRIMERS DE LA GENERAL FEMENÍ 

 

3 PRIMERS DE CADA CATEGORIA MASC

3 PRIMERS DE CADA CATEGORIA FEM

 

1r ATLETA DEL CLUB ATLÈTIC VIC   ABSOLUT M i F

1r ATLETA D’OSONA@CORRE ABSOLUT  M i F

 

10 LOTS RIFATS ENTRE TOTS EL PARTICIPANTS

Bossa per a tots els participants a l’arribada: record de la cursa  i moltes sorpreses!!! 

8-            L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta.

9-            Les reclamacions (previ pagament de 30€) es podran fer per escrit al jutge àrbitre, amb un màxim de mitja hora després d’acabar la cursa i la decisió presa serà inapel•lable. Es farà segons la reglamentació oficial de la Federació Catalana d’Atletisme. 

10-         Classificació i control per xip. S’haurà de retornar el xip un cop acabada la cursa. Es farà un càrrec de 10€ a tot atleta que no retorni el xip a l’arribada. Només serà oficial el xip que entrega l’organització.

11-         L’organització no es fa responsable dels accidents o altres prejudicis que la participació o la cursa pugui ocasionar als inscrits / participants, abans, durant o després de la cursa.

L’organització disposarà de servei sanitari per possibles urgències. L’organització disposa d’una assegurança d’accidents per als participants de la cursa.

12-         Els atletes circularan per la banda dreta de la carretera.

13-         Els trofeus seran lliurats una vegada acabi la cursa i sabuda la classificació. Els premiats hauran d’assistir en el moment de l’entrega del premi, quedant en disposició de l’organització tots aquells premis que no hagin estat retirats en el moment de l’entrega.

14-         L’organització facilitarà el dorsal i el xip, que s’ha de dur ben visible (dorsal) i obligatòriament al davant. Qui no el porti serà desqualificat. El xip groc no funciona en aquesta cursa.

15-         Al Club Atlètic Vic  hi haurà servei de:  aparcament, dutxes, vestidors, servei de guarda-roba i filmació a l’arribada.

16-         Els drets d’inscripció són 16€, i  pels socis del C.A.Vic  i  d’Oson@corre serà de 13€.

A partir del dia 12 fins els dia 15 desembre el preu serà de 22€ per a tothom.

17-         Les inscripcions es tancaran el dia 15 de desembre a les 24:00h  o a 900 participants i es faran a  osonacorre.cat  i http://www.cavic.cat   i es pagarà amb targeta bancària.

Per a la validesa de la inscripció cal esperar la  conformitat de la transacció.

18-         En cas d’acceptar inscripcions fora de termini el preu serà de 22€,  si queden places

19-         Els dorsals es podran recollir a partir del mateix dia 18 a partir de les 8:30h del matí a les Pistes d’atletisme de Vic, al costat del lloc de sortida de la cursa. Caldrà portar còpia de la confirmació d’inscripció o DNI per recollir el dorsal.

La prova es donarà per tancada a les 3 hores després de la sortida.

20-         Marques vàlides per al rànquing oficial de la FCA

21-         Es farà una aportació econòmica 1%,  a una causa solidària. Enguany anirà destinat a l’educació infantil a Kananga R.D. Congo (Àfrica)

22-         Pel sol fet  de participar s’accepta aquest reglament, mentre que allò que en caigui fora, queda sota la decisió de l’organització.

23-         Agrairem els suggeriments que ens féu arribar, així com la vostra opinió del recorregut i organització

EM VULL INSCRIURE A LA ECO-MITJA MARATÓ : Clicka aquí

ORGANITZA:

 

 

 

 

 

 

 

COL-LABORA

 

 

 

 

 

 

 

EM VULL INSCRIURE A LA ECO-MITJA MARATÓ : Clicka aquí

20 responses

4 11 2011
10 11 2011
Albert Ruaix

Algú s’apunta amb mi? Si, és un repte…(per mi és clar!) jejeje

21 11 2011
2 12 2011
9 12 2011
pere

Hola a tots, estic apuntat a la mitja marató i tinc un dubte: quina és la millor sortida de l’eix transversal pels que venim de Girona?

Gràcies

Pere

10 12 2011
Pep

La de la C-17 ….Vic-Nord.

11 12 2011
pere

Gràcies, fins el dia 18

Pere

13 12 2011
deve

Hola, hi ha alguana altra formula per fer la inscripció que no sigui per internet?

13 12 2011
victorvilalta

Es fan a través de osonacorre.cat
si tens problemes per finalitzar la inscripció telefona al Club Atlètic Vic.
Tel: 93 8850480
e-Mail: cavic@cavic.cat
salut
VV

13 12 2011
jm

Hola, espot fer les inscripcions d’alguna altra formula que no sigui per internet.

14 12 2011
Francesc Xavier

per fi …una cursa aprop de casa !!!

15 12 2011
Jordi

Hola vaig el diumenge a corre , si vinc per la N-152 desde mataro quina es la millor sortida per aribar al lloc, moltes gràcies per endavant.

15 12 2011
victorvilalta

Hola Jordi,
Venint de Mataró per la N-152 (C-17) el mes fàcil es entrar per la primera entrada (Vic-Sud) i continuar per l’antic traçat de la N-152 fins a la zona esportiva a on hi ha la pista d’atletisme Josep Mª Pallàs.
Carrer Antoni Vilà s/nº (lloc de sortida de la cursa) està al costat del camp de Futbol-Pavelló i Pista d’atletisme.

Que tinguis bona cursa
Victor

17 12 2011
Alex

Bona tarda,

Alguna idea de quina será la previsió de temps per demá a la cursa?

Fins demá,

Alex

20 12 2011
JULI

publicareu fotogafies? una petita anecdota el dorsal em va caure durant la cursa cap el km11 aprox. després em vaig fixar hi ha força gent li va passar el mateix….però felicitar-vos perquè està molt ben organitzada la cursa, no he fallat cap any! gràcies. DORSAL 570.

20 12 2011
victorvilalta

En Breu Penjarem les Fotos
Victor

20 12 2011
jordi

Una cursa molt guapa feia 6 anys que no feia cap,hem va agradar molt tot el recrregut i el ambient, suni passa res repetiren l’ any vinent.

20 12 2011
Xavi

Iep!

A mi també em va agradar molt la cursa: va costar posar-se en shorts amb la fresqueta, però després va fer un dia fantàstic! L’organització va estar molt bé, i les llebres ens van tirar de valent. Moltes gràcies i fins la propera!

23 12 2011
Jordi Pérez

Vaig participar per segona vegada i em vaig portar molt bona impressió, es veu moltes ganes en els organitzadors i els voluntaris, llàstima el problema de les dutxes al final de la cursa, no va haver aigua calenta fins passada una estona i molts ens vam haver de dutxar amb aigua gelada. Tot i així sé que us vau espavilar de seguida per arreglar-ho, tot i que jo no vaig ser a temps i encara estic ” tieso “, però que hi farem, l´any que ve no passarà. Bones Festes !

25 12 2011
pere

M’afegeixo al comentari del company anterior, us felicito per l’organització, tot i així penso que les crítiques en positiu poden servir per millorar encara més aquesta gran mitja, i el tema de l’aigua calenta de les dutxes és important, jo també em vaig haver de dutxar amb aigua gelada. Bones festes i fins la propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: