Raquetes de neu i Trail de Castellterçol

6 02 2017

Cap de setmana intents començant pel disabte 4/2/17 amb sortida a la Molina amb oson@raketes amb Toni, Cristina, Francesc, Rebeca i Edu. La intenció era anar a vallter però hi havia previsió de forts vents i vam decidir anar a a Molina.

img-20170205-wa0014Lloguem raquetes a Ribes i seguim fins a Toses que parem a fer un cafe i croissant tot escoltant un bon monòleg del cambrer que tenia que fer un munt d’entrepants pobret…

img-20170205-wa0019Un cop al parquing de la Molina (1500 metres) ens equipem i a caminar per la neu falta gent. Comencem a ferla primera pujada i a començar la primera neu verge. Sabia que era molt wapo caminar per la neu però passar per sobre la neu ben toba va fer que tots disfrutessim com nens petits. Vam começar a pujar i ja començavem a notar les primeres ventades però sense importancia fins que vam arribar a una altura superior de l’últim remuntador de les pistes ja el vent començava a fer picar la neu però vam seguir amunt fins a casi arribar al Puigllançada (2409 metres) que a causa de les fortes ratxes de vent vam tenir de girar cua quan nomes faltaven uns 50 metres per fer el cim i baixar per dins un rierol wapissim fins arribar a pistes que per variar també vam tenir de pujar fins a arribar a la part alta del remuntador per tornar a baixar fins al parquing.img-20170205-wa0012

Una sortida genial amb un fart de riures i evidentment finalitzada fent la cervesa en una terrasseta. Per quan la pròxima?

https://www.youtube.com/channel/UCwLRrpeuGx6HocawPYM9CTA

 

 

 

Res millor per recuperar les cames de la raketada que fer la Kdada Trail de Castellterçol. Aquest cop tocava corre amb en David la distancia de 21kms amb 1000 positius. Cursa gratuita de gran recapte d’aliments on han omplert minim 2 camionets de tot el que el munt de corredors que hi ha assistit i em aportat.

img-20170205-wa0021A primera hora feia moltissima mandra però un cop allà ja entres en situació i t’animes ràpid o sigui que gas a correr. Comencem amb en David xinu xanu però sense encantar-nos amb la intenció de fer sortida d’entremanet per anar guanyant kms. Uns camins i corriols molt guapos per uns paisatges que no et deixen indiferent amb vistes a Montserrat.

Finalment apart de disfrutar han sortit 24kms, un bon entrepa de botifarra i un got de brou ben calent.

img-20170205-wa0022Ara ja toca descansar una mica les cames i a pensar en la sortida del cap de setmana següent.

Gas a les cames i força Oson@corre


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: