Mitja marató de muntanya de l’Ardenya. Marc Gurt

13 12 2016

 

Santa Cristina d’Aro ha estat l’indret escollit per inagurar la temporada, una temporada que s’inicia amb retard, i no per gust, a conseqüència de les lesions. Una vegada recuperat i amb bones sensacions per muntanya, s’inicia el camí que em portarà fins ‘Els Camins del Matxos’!img-20161210-wa0001

El matí es despertà amb boira i fred a la comarca del Gironès, tot i que per l’hora de la sortida el Sol que s’amagava al darrere ja n’era el protagonista. Amb el dorsal 643 penjat damunt la samarra taronja, els nervis a flor de pell i unes ganes boges de córrer per nous indrets, es disparà el tret de sortida. Per sorpresa, he trobat en Lluís a la sortida que s’ha retirat de la marató a causa de la congestió que li ha ocasionat el refredat, un parell de consells i més ganes de començar.
Ha estat una cursa molt ràpida des de l’inici, al tractar-se d’un relleu pla fins el quilòmetre 4. He sortit amb la idea de dosificar-me fins la meitat de la cursa i apretar en pla, on m’hi moc millor que en pujada, no obstant això l’adrenalina de la sortida m’ha guanyat per moments. Desprès de la primera ascensió i un descens en solitari, arribo al primer avituallament.altimetria21k

Aprofito uns quilometres planers per augmentar el ritme, donar sentit als fartleks i atrapar el següent grup. D’aquí fins l’última part de la cursa, incloent la segona ascenció, bones sensacions a les cames. Tot i que a partir del km 17 les cames m’han començat a fer figa, sort que sóc més tossut que una mula i només m’he permès parar per menjar una quantes llaminadures en forma d’osset que he agafat al segon avituallament =)

Final del descens i tornem cap a Santa Cristina, on sento la veu de l’speaker i l’emoció em porta fins a la linea de meta!

– Temps: 2h 22m
– Posició general: 86
– Posició categoria: 60


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: