Marato del cabreres per Edu Serra

8 11 2016

Cabreres MM 6/11/2016

Aquest any si!!!

Per fi he fet i acabat la meva primera marató de muntanya.

Ha set un cap de setmana bastant intens començant per dissabte pujant a l’Esquirol per recollir els dorsals juntament amb en Toni Pratdesaba i en Francesc aprofitant el viatje per parlar del temps que ens trovarem, les intencions de cadascú en cursa, com estarà el terreny,… i  ja quedem per diumenge.

Sopar de pasta i a dormir el que es pugui ja que els nervis vulguis que no estan a flor de pell.

Per fi diumenge, el gran dia. Recordo que en Francesc em va demanar si estava nervios i la resposta va ser un silenci i un NO però SIIII, era evident que estava nervios no, cagat.

Com a experiencia només portava fetes una marató  d’asfalt i plana i per fer-la em vaig estar preparant uns 5 mesos fent un tou de kms per poder estar bé i per la marató de Barcelona però per fer la de muntanya no havia fet cap entrenament en concret, només unes quantes mitjes maratons de muntanya per poder assolir el meu primer i inicialment principal objectiu que era la Olla de Núria (juliol) de la qual vaig sortir-ne molt satisfet i en molt bones sensacions i ja vaig començar a pensar en un pas més endavant que era la marató del cabreres (novembre) que era 4 mesos mes tard.

Total que practicament no he entrenat muntanya, i no només això que sinos que també hi he barrejat pel mig la mitja d’asfalt de Donibane (Hondarribia) Ja se sap, el que vé de gust no mata.img-20161108-wa0003

Seguim, que entre “pitus i flautes” ens plantem a la sortida amb en Lluis, Francesc, Toni, Montse i jo i en un tres i no res ja estem pujant muntanya amunt.

Surto amb un ritme suau, sabia que tenia d’anar molt molt suau per aguantar 42 kms i així ho vaig fer. I que res millor que seguir l’experiencia de 2 grans persones com la Montse i en Toni que tenen bastanta experiencia en aquestes curses, ficant-me darrera i seguint el seu ritme fins al primer avituallament. Allà em vaig adelantar i vaig agafar-me a una altre llebra que em portés fins a d’alt de cabrera. La tàctica meva era molt clara, posar-me darrera de la gent i aprofitarmen literalment d’ells i que em portessin a un ritme suau i que jo pogues aguantar facilment. Soc massa novato en distancies tan llargues per anar sol.

Un cop a d’alt de cabrera toca baixar i allà vaig deixar la meva llebra per disfrutar baixant fins arribar al pla d’ayats que vaig atrapar a en Francesc i que vaig anar un bon tros amb ell compartint bones paraules de motivació mutua. Aprofitant-me de la seva experiencia, el segueixo fins a la següent baixada que em vaig deixar anar i ja em vaig distanciar.

Fins al km 30 vaig anar darrera de la segona llebra que si anava molt molt bé però després vaig tenir d’afluixar per rampes als quàdriceps. Tot i les rampes no podia perdre temps i seguia abançant com fos i mica en mica arribar fins al km 37 que era Cantonigros. Només queden 5 kms de baixada i ja ho teniem. Arribada a l’Esquirol amb molta alegria d’haver assolit el segon gran objectiu de la temporrada CABRERES MARATHON MOUNTAIN amb un temps de 5 hores i 35 minuts i posició 57 de 90. Més que satisfet.

img-20161106-wa0024

Aqui dono per tancada la temporada la qual m’enporto molt bons resultats i amb molts obectius assolits. Ho tindré dificil de superar la pròxima temporada però ja tinc un parell d’objectius en la ment però ara toca reposar i tornar a començar tranquilament i tot anirà venint.

Donar gràcies a tot el grup d’Oson@corre per els bons moments passats durant la temporada en els entrenos i sortides i a tot el grup que em format dins de oson@corre de muntanyeros ja que gracies a les sortides dels caps de setmana per la muntanya també han ajudat molt en els bons resultats.

Som-hi oson@corre!!!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: