Marató del Cabreres per Francesc Gallardo Moliner

6 11 2016

img-20161106-wa0024Quan algú persegueix un somni d’arribar a superar-se així mateix,de passar metes que molts no s’atreveixen o simplement no volen, el fet de conèixer on és el teu límit i al mateix temps conèixer com funciona el teu cos, la ment i la capacitat per vèncer adversitats com el fred d’avui, arriben aquests reptes com córrer la Maratò de muntanya del Cabreres. Per això com un atleta popular, que intenta donar-lo tot en els entrenaments amb la gran família d’oson@corre, superar-se dia a dia i intentar gaudir de la muntanya al màxim.
Ales 8:00 hores del matí es dóna el tret de sortida a l’Esquirol, amb quasi cent corredors per fer la Marató del Cabreres,en situo al l’arc de sortida amb l‘Edu, Lluís, Toni i la Montse. Surto una més ràpid de el normal per poder agafar alguna posició, ja que la primera mitja hi ha més positius i per mi és favorable, en trobo en bones sensacions fins al km 12 on en comença a fer mal el taló d’Aquil·les, ja que vaig amb les plantilles espatllades per la mitat, on l’Edu en passa, ja que comença la baixada i porta molt bon ritme.
Arribo al lloc de la discòrdia per mi, amb aigua, fang i fred a Sant Corneli al km 32.5, on en passa en Toni i la Montse, a la Montse la veig perfecte i en Toni una mica feixuc, en comenta que porta un globus de cal deu, els intento seguir però no puc, tinc molt mal també a les plantes del peu, arribo fins la Foradada amb una baixada de roca ben molla i haig d’anar quasi cinc km caminant fins al km 40. El dos últims km puc agafar una mica de ritme, fins a poder entrar a l’arc d’arribada, arribada merescuda amb 5:55′, posició 69, tres minuts més que l’any passat, però amb les condicions físiques meves i les meteorològiques no hem puc queixar.
Pròxima parada, la Maratò i mitja de l’Ardenya.
Salut i km, visca Oson@corre.

Francesc Gallardo Moliner


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: