Cursa ciutat de Olot

5 10 2016

CURSA POPULAR CIUTAT D’OLOT (FIRES DE SANT LLUC) – 10 KM
El diumenge passat dia 2 d’octubre en Marc Carrió i jo vam participar a la cursa popular d’Olot de 10 km. El dia es presentava boirós i amb una temperatura a primera hora del matí força fresca, obligant a fer un bon escalfament per sortir sense fred. Aquesta vegada en Marc em va acompanyar fent de llebre i marcant el ritme de la cursa.14481753_1163476157050576_402762492908562470_o
A les 09.30h va sonar el tret de sortida de la cursa amb uns 200 participants. Els primers 3 km eren en pla/baixada, es podien córrer ràpid i van sortir a un ritme força alt per ser inici de temporada.
Del 4rt km al 8è km, el terreny era trencacames, amb pujades curtes però marcades, i no vaig aconseguir mantenir el bon ritme de l’inici de la cursa. El circuit passava per uns indrets molt bonics d’Olot, amb una vegetació increïble, amb un aire net, ambient de tardor, en resum un paisatge magnífic. Fins i tot els 400m que fèiem de tartà dins les pistes d’Olot van ser especials.
Tot i les pujades i baixades, un cop arribat el km 8 i encarant ja la recta final de la cursa (entrant ja de nou a la ciutat d’Olot), vaig recuperar les forces i gràcies a la llebre espectacular vam tornar a córrer a un ritme alt, sent l’últim km el més ràpid de la cursa. Temps final: 49’04

SONY


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: