Cursa dels ibers

2 10 2016

Mitja dels Ibers 2016

Avui tocava fer la primera mitja de muntanya de la temporada i disfrutar com l’any passat de la mitja dels Ibers.

Sortida molt ràpida. No entenc el perquè però per ser 21 kms son molt ràpides. Total que intento no passar-me però tampoc de quedar-me endarrera perquè sinó quan entrem als corriols només em trobaria taps i no és plan.img_20161002_082553

Al principi de la cursa me notat fatal i em feia mal tot però a partir del km 3 que ja ens em endinsat per corriols i que ja caminàvem he començar a agafar ritme. Ja arribem al km 7 primer punt alt de la cursa (Sant Cugat de Gavadons ) agafo plàtan i aigua i aquí comença la meva cursa… 4 kms de baixada per disfrutar i menjar-me a tots els que m’han avançat pujant.

Potser m’he passat una mica massa a la baixada perquè quan ha arribat la pujada fins les antenes de Collsuspina he patit més del compte però per sort després tornava tocar a baixar. Aquest cop amb més cap i més seny però sense encantar-me.

Per fi estem al km 20. Només en queden 2 però aquest any mels conec i se com son aquests 2… i no em fa gens de gràcia perquè ja vaig carregadíssim de bessons. Total, cap amunt del Castell de Tona ja se sap quan ja no hi ha ni quàdriceps ni bessons només ens queden collons i cap amunt que a d’alt hi ha batucada per animar. Baixada i visita guiada per les ruïnes del poblat Iber i cap a l’arribada.

Temps 2:41:49. He tardat 3 minuts més que l’any passat però estic molt satisfet. Entrepà de buti i a fer cua per massatge de SALUT 10 que me l’he guanyat i es posa molt i molt bé jejejeimg_20161002_125646

Per sopresa meva, aquest any també m’ha tocat un premi i collons quin premi!!! Panera d’osona contra el cancer.img-20161002-wa0007

Resum: gran cursa, molt bon ambient, temps perfecte i sensacions positives.

Pròxima parada: mitja del bisauraimg-20161002-wa0005

 


Accions

Informació

Una resposta

3 10 2016
victorvilalta

Molt bé Edu, Bona cursa i Bon Premi 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: