Cursa de la merçe

28 09 2016

Crònica de la ‘Cursa de la Mercè 2016’

El dia 18 de Setembre, mentre el jovent de la plana acaba les força al Mercat de la Música Viva de Vic, els integrants de Oson@Corre van matinar per trobar-se a la capital d’Osona i fer camí cap a Barcelona. Desprès de veure en Cristóbal Colon, i donar alguna que altre volta, vam deixar el cotxe a Montjuïc per anar a recollir els dorsals davant de la Font Màgica. L’experiència d’alguns, ens va servir a altres per acreditar marca i no sortir desde al darrere. Acolorits per les nostres marques, i amb la il·lusió del moment, alguns estiraven la mà per emportar-se la maleta d’un pobre home que ens fotografià, quina paciencia! Pobre..Foto de grup 2.jpg

en les 9 del matí i l’àmbient de cursa es podia respirar, milers de corredors omplien la zona de sortida mentre que els membres de Oson@Corre començaren a escalfar les cames, sentir els nervis a l’estómac i col·locar-se a lloc.

calaixos-liebres-cursa-merce
Set calaixos de set colors diferents, llebres a punt escalfades i ganes de gaudir d’una nova temporada, som-hi taronges!!
Paral·lel, Calàbria, Gran Via Passeig de Sant Joan i ja portem 5 kilòmetres a les cames, la cursa s’obrí definitivament deixant pas a ritmes més estables i passadissos més amples. No obstant això, sempre hi ha algun vianant aventurer que vol creuar pel mig amb la maleta.. De nou al Paral·lel, aquesta vegada de pujada, tocà apretar ben fort les dents per arribar a la meta situada a Maria Cristina, renoi quin final!

Resultats Oson@Corre:

Cal destacar la MMP d’en Marc Gurt!!!

resultats

foto-de-grup-1

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: