Francesc Gallardo entrenament pel trail del bisaura.

25 09 2016

Ara ja fa quasi un mes que ha començat la nova temporada d’oson@corre, i no hi ha ningú que no hi hagi publicat res de cap cursa. Jo avui he decidit trencar el gel.img-20160924-wa0013
Avui a les 5:00 hores m’he llevat com un dia qualsevol, un bon esmorzar i cap a Sant Pere de Torelló (Encara que en Marc Gurt no hagi pogut venir ), el típic cafè i cap al cementiri de Sant Pere, encara que no sigui una cursa avui ha tocat entrenament pel trail del Bisaura 50 km, ens espera un trak una mica atípic, després dels entrenaments a mes de dos mil metres d’alçada. Un glop d’aigua i cap al camí de Saderra, el coll de Duet, les antenes i Bellmunt, fa un dia esplèndid, portem quasi una hora i estat tot moll i enfangat. (trobo les escales de les antenes de Bellmunt que podria ser un bon lloc pel entreno de dijous que bé).Baixo darrere Bellmunt fins a la tosca, salt del Molí, aqui s’ha de fer una parada obligada, fer un mosec i fins la casa de salgueda, ara portem 12 km, 1300 metres positius i 2,30 hores, decideixo donar mitja volta,hi vaig just de temps,fare la tornada quasi per el mateix camí, Salt del Molí, Bellmunt per la Tosca i baixada pel dret fins al cementiri.
23 km, 1623 metres positius i 4,31 hores, un bon entreno. Esperem que la vida ens doni un camí molt llarg per poder fer molts km i positius.
Aupa oson@corre!!!

Francesc Gallardo i Moliner


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: