La Marrana Skyrace

3 09 2015

Crònica de Francesc Gallardo de la seva cursa a LA MARRANA SKYRACE

La sortida és a les 9:00 hores a vallter 2000, el recorregut te uns 23 km i més de 2000+.
Mai tantes poques paraules havien dit tant.Però sino en diem res mes malament!!!

Diumenge 30 d’Agost del 2015 La Marrana Skyrace, transcorre per trams de cresta i Trencacames, a la ratlla de la sortida ens hi trobem amb en Toni Pratdesaba, la MontseI en David, un meu company, mes un 600 participants proximadament, la impressió es Que la gran majoria estan força preparats.

Francesc Gallado MarranaLa prova es de les mes dures que tenim al Pirineu oriental amb aquesta distància. Bona part de les pujades exigeix caminar i en les baixades cal tenir força técnica si és vol arribar a baix amb tots els ossos sencers. El recorregut està molt ben dissenyat i ben senyalitzat, cal portar bastant liqíd, ja que els avituallaments son una mica escasos, es comença a Vallter 2000 fins el Puig dels LladresI es torna  fins a Vallter 2000, una petita volta de reconeixament per evitar taps.

Tot i aixís Al començar la tartera del Gra del Fajol petit estem una bona estona parats i fen cua, ja que hin han cordes per poder grimpar. Amb en Toni anem esquivant gent i fent alguna que altre foto per esperar a la Montse, una vegada a dalt del Gra del Fajol petit jo començo a tibar, cap el Gra del Fajol gran la cresta que els uneix, baixem cap el coll de la Marrana, la cabana de Tirapits i un altre vegada comença la pujada forta cap el pic de l’Infern, pic del Fresser on Hi ha una cresta molt técnica, que si no vas en compte es per fre-si mal, tornem a pujar cap a Bastiments on les reserves es comencen a esgotar, cap el pic de becivers , el pic de la Dona i  A Vallter 2000, amb una baixada de 4 km on ja no s’aprecia ni un sol os del cos, tot i la Seva duressa he pogut gaudir de la bellessa del circuit.

Total 5,05 hores, 236 classificat de la general, 56 classificat de la meva categoria.

Donar les gràcies a tots els companys d’oson@corre i en especial amb en Victor Vilalta, que sense els
seus entrenaments no hagues set posible acabar la temporada d’aquesta manera.

Els reptes fan que la vida sigui interessant.
Superar-los és que la vida tingui sentit!!!

Salut i Cames.

Francesc Gallardo


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: