Marató d’Empúries, Mitja Marató i 10 kms

4 05 2015

Ahir diumenge 3 de Maig de 2015, es va celebrar a l’Escala – Empúries una nova edició de la Marató, la Mitja Marató i els 10 quilòmetres.

Empuries AnselmLa població de l’alt Empordà, va servir d’escenari del Campionat de Catalunya de Mitja Marató. L’Anselm Herrera del grup de iniciació d’oson@corre, no es va voler perdre l’oportunitat de lluitar com un gladiador a la vila greco-romana amb els experimentats corredors com en Benito Ojeda, que va ser qui finalment amb un temps de 1h:11.56 es va endur el títol català. L’Anselm debutava en la distància de la Mitja Marató, i va assolir una molt bona marca de 1h:49.32. tot arribant a meta en el lloc número 316º de la classificació general.

A la cursa de 10 quilòmetres hi van prendre part en Marc Carrió i en Josep Vilardell, representant els colors d’oson@corre. En Marc va fer una excel·lent marca de 38’:32” arribant a meta en el lloc número 23º assolint la seva M.M.P. (millor marca personal) en la distància. Per la seva banda en Josep també va aconseguir un bon temps de 42’:23” arribant a meta en el lloc número 52º. 

Salut i kms i Visca Oson@corre

Info: VV News

Empuries MarcEmpuries pixaEmpuries 3


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: