Fent camí cap a Sevilla

16 12 2014

El meu objectiu atlètic d’aquesta temporada té nom i data. Marató de Sevilla i el 22 de febrer de 2015. Una cita que es va apropant mica a mica. Això vol dir que els entrenaments i la planificació del treball comencen a girar amb exclusivitat a l’entorn d’aquesta cursa. En aquest sentit em vaig programar participar en diferents proves a la distància de mitja marató que em servissin de test per veure sensacions i estat de forma. Un d’elles va ser la de Vilanova i la Geltrú, disputada aquest  diumenge amb gairebé un miler de participants.

???????????????????????????????Després del bon regust que em va deixar la Mitja Marató de Ripoll del passat 16 de novembre i del bon ritme d’entrenament de les últimes setmanes, vaig pensar que a la capital del Garraf la cosa podia seguir anant pel mateix camí i acostar-me a la MMP, encara que he reconèixer que aquest no era l’objectiu.

Després d’un primer quilòmetre un pèl lent per l’aglomeració de la sortida, als següents vaig recuperar el temps perdut per situar-me al llindar de batre la marca personal amb un ritme prou viu i suportable i un recorregut que convidava a l’optimisme. A partir, però, del Km. 15 i gairebé fins el final, el circuit va ser més exigent amb uns quants tobogans i una pujada final al Km. 20 que em van obligar a prémer les dents i mantenir la intensitat per no malbaratar l’esforç dels quilòmetres anteriors.

Entrant a les pistes atlètiques de Vilanova per recórrer els darrers 200 metres vaig veure que la MMP ja era al sac. Des del març del 2013 a la Mitja Marató del Pla de l’Estany fins aquest diumenge m’havia apropat a la marca però encara lluny per superar-la.

A banda del que pugui suposar de satisfacció personal l’haver aconseguit el nou registre, em quedo amb la bona sensació del treball dia a dia i que la preparació per la Marató de Sevilla va pel bon camí.

I per acabar, el meu agraïment a tots els vostres comentaris que no fan més que demostrar l’èxit de la filosofia d’Oson@corre i que ajuden a seguir treballant.

Salut i Kms. 

Jordi Reixach.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: