LOS PECOS DE L’ORANGE POWER DE GIRA PER VILAFRANCA DEL PENEDÈS

27 01 2014

10 kms Vilafranca del Penedès

David Soler MotoGP i servidor,Derbi Variant  hem sigut els 2 únics participants del Orange Power avui diumenge 26 de Gener a la capital del Alt  Penedès en aquesta 4ª edició dels 10K amb circuit idèntic al del any passat ,de la que diuen,  és una de les més ràpides de Catalunya. No sé Albert M3 que opinaría.1714 places(no sé el perquè)i 1504 runners finalitzats.

alf Xumi VilafrancaEn  Xumi que avui no tenia ganes de conduir, cosa estranya, es plantava a casa meva a les 8h per fer els 110km fins a Vilafranca(39.000 hab). La boira clàssica, matutina, dels últims dies anava desapareixent als pocs kms de l’  inici del trajecte per deixar-nos un dia molt maco per intentar baixar mmp i gaudir de la cursa.  Parking SABA i recollida de dorsals i samarreta de rigor al local dels Castellers. Com som homes de costums: la mateixa cafeteria, la mateixa taula i el mateix menú del 2013: Tallat ,croissant petit de xocolata, augment de peristaltisme pertinent i a escalfar pel recorregut  mentre  comentem  la jugada : com vas de cames Xumi?? Jo algo pesades Xumi: “Si baixo de 37m estaria content” . L´home del any OC  ve de setmanes  amb molèsties  al genoll E i de visites a diferents fisios i no ha pogut entrenar a ple rendiment .

 Seran 2 voltes per un circuit urbà pel  centre de la vila que coneixíem molt bé de l’ any anterior. Aquí , el gran Jordi Reixach al 2013, va fer la seva mmp  als 10k amb 42m30seg.

Les series curtes i llargues  i les últimes curses  em feien ser optimista amb el resultat final tot i que cada cursa és un món  i sempre pots  tenir un mal dia.Finalment objectiu asollit:nova mmp per 14 segons.46m04s. Propera parada. Mitja Kalenji de BCN.

Xumi GP :Hola company/es:

Aquest diumenge dia 26 de gener, el docttore Alfredo i un servidor varem repetir cursa a Vilafranca del Penedes, una cursa de 10km en un circuit força ràpid, dues voltes pel centre i casc antic d’una ciutat volcada totalment en un matinal amb bona temperatura per córrer, enguany no sabia quin temps podria fer, ja que mica en mica estic millor, però em falten km vist l’any passat.

Ja per feina al calaix de sortida molts corredors amb ganes de anar ràpid, tret de sortida, surten com bojos el meu pas el primer km a 3:10, em passen per tot arreu, jo en un grup que anem fen la corda, força  bé de sensacions, primers 5km 17:47, 8 segon menys que l’edició passada, content, segueixo a un ritme similar fins a meta, temps final 36:21, millorant el temps de l’any passat em 12 segons, molt content i motivat per seguir entrenant, ja que ara ens venen unes setmanes plenes de curses i reptes.

També content per l‘Alfredo per els seu temps.

Una abraçada, Adèu

Resultats :

Guanyador :

Ibrahim Chakir del C.A Vilafranca amb 31m07 seg,

1ª dona: Eva Ledesma 37m06 seg.Impressionant  nivell de noies,7  sub40m.

Oson@corre:

David Soler (Xumi GP) 70è de la general amb 36m21 seg

Alfredo Lombardo(Doctor) 598è  :46m04seg (mmp)

Han informat:Alfredo Lombardo i David Soler.


Accions

Informació

3 responses

27 01 2014
David soler

Bona crònica Alfredo!!!!

28 01 2014
enric

molt bona crónica tots dos i molt bons resultats!
alfredo et felicito per la teva MMP en la correcció amb el català escrit !

30 01 2014
Jordi Reixach

A seguir així nois. Xumi, espectacular el temps assolit, sobretot tenint en compte que darrerament no has pogut entrenar “a tope” per la lesió que t’ha fet la guitza. Tot i això rebaixant el temps de l’any passat.
Alfredo, la pregunta és … “where’s the limit?”. Estàs en un pic de forma esplèndid i a cada cursa que fas, cau la MMP. Es van recollint els fruits del treball fet. Per treure’s el barret. Som-hi O@C que venen més curses i objectius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: