Jordi Roca M.M.P. als 10 kms de Roda de Ter

13 10 2013

Victor, bona tarda, t’envio la supercrònica jajaja, si veus que m’he enrotllat molt la retalles, tu mateix. 

Cursa del 10 Km Roda de Ter 2013, 

Després d’una setmana complicada en la que no he pogut entrenar tot el que m’hauria agradat i després de fer la inscripció a la cursa el divendres a darrera hora, avui 13 d’octubre m’he aixecat d’hora, dia de cursa i al meu poble.

Jordi Roca RodaBon esmorzar, cafè sol que no falti i un plàtan a la mà per afrontar el curt trajecte a peu que hi ha entre casa meva i ell loc de reunió que ens havia marcat el mister per escalfar tots junts. Poc a poc els “orange’s” van arribant. Escalfament per les rodalies, foto de rigor, val a dir que avui bastant nombrosa, i cap a l’arc de sortida a preparar-nos per afrontar els 10 km.

La sortida ha estat força ràpida i recordo que la primera vegada que he mirat el crono, anava a 3:50, he pensat que anàvem massa ràpid però ben aviat el ritme s’ha estabilitzat i hem anat tirant junts amb la Marisa i l’Aureli. En el primer tram, que semblava que era el que presentava una mica més de desnivell, pujant fins a l’ajuntament i anant fins a Masies, hem mantingut el ritme força alt i constant. Em trobava bé i notava que podia aguantar el ritme. Tornant de Masies, una mica de baixadeta que sempre s’agraeix i ben aviat enfilem la carretera de Manlleu. Aqui he fet un petit canvi de ritme que m’ha fet guanyar una mica de distància envers l’Aureli i la Marisa.

Carretera de Roda a Manlleu en solitari, dosfificant per afrontar la tornada de Manlleu sencer. A l’arribar a Manlleu, valiosíssims ànims de Jordi Reixach que de tornada de Manlleu tornava a animar i empèneyer per acabar un tram petit de pujada. Després recuperar un bon ritme i explotar les últimes forces per arribar amb un temps de 44:10, baixant així la meva millor marca en 10 km que era de 45:03

Content per la marca i per corre amb gent que val molt la pena. Gràcies. 

Jordi Roca


Accions

Informació

2 responses

14 10 2013
miseta

Felicitats “nanuuuuu,”

20 10 2013
Alfredo

CARRERÓN JR Junior

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: