Qui no corre a Olot, no carda enlloc

6 10 2013

Avui, 6 d’octubre , el “trio calavera”: David Soler, Alfredo Lombardo i Marisa Zapata,  han participat a la 31ª edició dels  10k ciutat d’Olot. Fira de Sant Lluc 2013. Tenia ganes de treure´m l´espina del mal dia del any anterior on vaig fer 51m14seg i vaig arribar arrossegant-me.

Olot Lluc dorsalAixí que a les 7h30 a casa meva a cardar a Olot . Xumacher a gas ja desde el primer moment ,arriben els primers al pavelló principal per agafar bossa i dorsal-xip -tablet EOS. Café sol en el bar de les piscines,”truños” pertinents ,posada de llarg i a escalfar 15m. Dia ideal per suar una mica o en  el meu cas  bastant. Ja sabeu com em sua el cap…..

El recorregut va ser el mateix del any passat, amb sortida i arribada a la zona dels pavellons esportius,transcorrent baixant ,pujant i planejant pel centre de la ciutat  en els primers  6km , 2km següents   pel parc atlètic del Tossols de lleugera pujada i camí de grava fins a entrar a la pista blava d’atletisme on donaríem la volta olímpica d ´honor , i últims 2km de tornada cap a l´arribada. Jo tenia la sort de conèixer be el recorregut i sabia que no calia acarnissar al principi i anar amb el fre de mà posat per pujar decentment i reservar forces per els 3 últims kms. Així corro . Primers 5km en 23m40m,es podria dir que a gust i sense semblar encara un senglar. Comença el tram més complicat fins a la pista, veig a la Marisa que surt quan jo entro ,no em veu.Km8: baixada i fins a meta. Satisfet, no acabo exhaust com altres vagades  i el temps el considero decent, el esperat. Ara a esperar fins migdia a Marisa que no para. Faig un passeig pel centre a comprar eco-verdura, fotos vàries i cap a casa. La següent els 10k de  Roda de Ter.

Olot Lluc podiDir que desprès, s’han efectuat les curses de promoció que han  inclòs diversos circuits que anaven dels 250 als 2.500mts, i una de les categories ha estat per esport adaptat, on han participat discapacitats psíquics.

Resultats

350 inscrits: 307 corredors arribats. 43 no se sap que els ha passat .1º Guillem Fernández del  C.A Berga amb33m20seg,Sergi Enriquez del Pratenc A.A amb  33m26seg. 3º Enric Roura del A.A Palamós amb 33m33seg.

 1ªdona,la torellonenca del C.A Pesca llunes JuditRiera 40m45seg,2ª dona Tania Bartrina ,independent   amb 43m59seg i 3ª la nostre Jefa i Tècnica d´Esports ,Marisa Zapata,3ª F amb 44m41seg que ens portarà el dimarts un magnífic metall per les nostres empolsinades vitrines.

Oson@corre:

David Soler, 18º de la general .37m24seg

Marisa Zapata, 102º de la general,3ª F 44m41seg

Alfredo Lombardo, 160º de la general,48m24seg,6ªdona

Ah i felicitats a XeviPuigdesens, MarcCollell  i a la resta(Pep Vila ,Boris ….. que avui han fet Calldeteneswalkingrace)

Informa: Alfredo Lombardo

Nota de l’administrador del Blog: No em faig responsable del Títol del Post.

Olot Lluc dos


Accions

Informació

2 responses

7 10 2013
David soler

Doctor ets un crak!!!!

7 10 2013
Jordi Reixach

Gran crònica Dottore!!.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: