Xevi Ferrer a la Mitja de Sant Cugat

30 09 2013

Hola companys d’Oson@corre,

Feta aquest diumenge la Mitja de Sant Cugat. Un circuit amb dues voltes, ondulat i força exigent, totalment urbà i ben organitzat. L’hem feta amb dos companys més, amb un temps de 1h 45’ 48”, i forma part de les curses de preparació per a anar al marató de València el 17 de novembre.

Sant Cugat 2013Acostumo a fer algunes curses preparatòries abans de fer el marató per anar calibrant l’estat de forma. Així he fet dues curses de 10 km (Girona nocturna, 45’41” i la Mercè, 46’23”), ara Sant Cugat i després farem la de Gavà el 20 d’octubre.

L’objectiu a València és fer una cursa regular, amb un ritme constant, esperant que el cos aguanti, em respectin les lesions i que la pugui disfrutar.

Simultàniament, diumenge que ve acabo la temporada de triatlons amb la Garmin Triathlon Barcelona. És una modalitat que he començat aquest estiu. Són de la modalitat sprint o supersprint. Per tant, distàncies molt curtes, adequades per la meva poca o nul•la experiència en bicicleta o natació. M’ho he passat molt bé. L’última feta va ser la d’Empuriabrava (21/09) amb un temps de 1h 00’ 38” (400m, 13,5 km i 2,5 km).

Xevi Ferrer


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: