100% TONDO amb OSON@CORRE

23 09 2013

Oson@corre sobre rodes a la 100% Tondo 

Aquest passat dissabte va tenir lloc a Sant Joan les Fonts (La Garrotxa) la tercera edició de la marxa ciclista 100% Tondo, per homenatjar al ciclista vallenc, Xavi Tondo, resident a la comarca veïna que va morir en tràgiques circumstàncies el maig del 2011.

Tondo 1Una representació d’O@C hi va ser present per participar en un dels dos recorreguts establerts per l’organització, de 68 Kms., amb inici i final a la població de Sant Joan les Fonts. L’objectiu no era altra que fer un entrenament distint en aquests moments de la pre-temporada atlètica, gaudint de l’esport de la bicicleta per unes contrades diferents als llocs on habitualment ens movem. Així al punt de partida ens hi vam aplegar, per ordre alfabètic, l‘Abel, l’Alfredo, el Ché, en Marc, la MZ, en JR, en VV i en Xumi. Tots vuit enmig de més de 900 de ciclistes presents a la marxa.

Als moments previs al tret de sortida, cert sentiment d’inferioritat davant l’allau de milers d’euros per metre quadrat que teníem al voltant en forma de bèsties de dues rodes. Posats a la carretera aquest complexe va desaparèixer i pocs participants ens van guanyar per ganes de pedalar i passar una bona matinal. Només començar, MZ, Ché, VV i un servidor ben formar un grup per anar junts. De la resta, van sortir llançats com coets, ni rastre fins que els vaig veure a l’arribada. El primer tram, fins a Banyoles, molt ràpid i amb relleus, tirant del grupet. A meitat de cursa, abans del primer avituallament, vaig perdre contacte amb el trio Ché, MZ i VV, coincidint amb les primeres pujades. Al veure que no aconseguia recuperar terreny vaig preferir anar al meu ritme sabedor que a partir del km 50 començava l’ascensió a La Casella, de 3a. Categoria, on podia pagar car un esforç gairebé inútil.

Tondo 2Així va ser. Cadència rítmica de pedalada i anar pujant cap a Santa Pau on hi havia el segon avituallament. Parada per recuperar forces en forma líquida i sòlida i darrer esforç per coronar La Casella. A partir d’aquí ràpid descens fins Olot i Sant Joan les Fonts per creuar la meta amb un temps real de 2h 49min (de 2h 56min 54seg segons el crono oficial de cursa), molt menys del que em pensava abans de començar. Crec que no puc demanar més passats dos mesos des que vaig començar a enganxar-me en això del ciclisme.

Temps oficials dels Oson@corre : 

  • David Soler (Xumi), 2h 21min 50seg
  • Alfredo Lombardo, 2h 25min 42seg
  • Marisa Zapata (MZ), 2h 41min 24seg
  • Gabriel Calabuig (Ché), 2h 41min 30seg
  • Víctor Vilalta (VV), 2h 42min 18seg
  • Jordi Reixach (JR), 2h 56min 54seg

 en Marc Collel i l’Abel Bau també hi varen participar

Cal tenir en compte que el crono oficial de l’organització inclou el temps de descans utilitzat en els dos avituallaments. 

Info: J.R. (Jordi Reixach)

Tondo 3Tondo 4Tondo 5


Accions

Informació

2 responses

24 09 2013
Alfredo Lombardo

Ens va faltar “el pinganillo” per organitzar-ens milllor, jejej. Crònica com sempre impecable. Gràcies Jordi.

25 09 2013
Jordi Reixach

Per la pròxima no ens oblidarem del “pinganillo” i a més estrenarem equipació ciclista. Llavors sí serem un EQUIP.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: