Marisa Zapata s’incorpora a l’equip tècnic d’Oson@corre.

29 08 2013

Comencem la nova temporada: a tope!! (info: Victor Vilalta)

OSON@CORRE CREIX

Quan ja estem a punt de començar una nova temporada, i recordem que ja han passat més de quatre anys des que varem iniciar la activitat a Oson@corre, anunciem la incorporació a l’equip tècnic de Marisa Zapata.

Marisa saltaLa Marisa, (Miseta entre nosaltres) és una atleta pluri-especialista, que ja fa una colla de temps que la tenim corrent amb nosaltres en el grup. Li agrada participar en curses de ruta, curses de muntanya, i també en alguna ocasió ha participat en alguna cursa combinada en duatlons, i triatlons. La Marisa està llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i en Fisioteràpia.

El grup d’Oson@corre, amb el temps, ha anat incrementant el nombre de corredors, i ara ja en aquests moments era necessari potenciar i diversificar el grup. La Marisa portarà a partir d’aquest mes de Setembre-2013, el grup d’atletes de iniciació, i portarà la programació dels atletes que per la qüestió que sigui no poden seguir el ritme del grup avançat, que continuaré portant jo mateix (Victor Vilalta).

Però anem a conèixer una mica més a la Marisa:

Marisa, explica’ns coses sobre tu, i que hi trobaran els corredors que vulguin venir a córrer en el teu grup a Oson@corre.

Tinc 33 anys, des dels 4 practico esport, vinc de la gimnàstica artística de competició, però he practicat i practico diverses activitats: barranquisme, snowboard, escalada, pàdel, natació,bici, kitesurf, trapezi, ioga i el què faci falta. Em vaig aficionar a córrer ara fa 3 anys i des d’aleshores que no he parat

Marisa 22Vaig estudiar a l’ INEFC Lleida i allà vaig conèixer un ventall més ampli d’activitats i esports, així com una manera de veure l’esport des de la vessant artística. Vaig formar part d’un espectacle aquàtic com a acròbata durant 4 anys, posteriorment vaig plantejar-me anar a Londres al circus Space,  una escola de circ, però finalment em vaig matricular a Fisioteràpia a la UVIC.

El meu pare va morir quan jo estudiava 2n d’Inefc, he compaginat estudis i feina des de llavors i sé que l’esforç és la base per a millorar en tots els sentits.

Si tens ganes de passar una bona estona, fer salut, compartir una afició, millorar el rendiment , fer amistat i posar-te en forma,  aquí tens l’oportunitat:  Oson@corre

Us hi esperem!

Marisa payá


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: