Cursa Festa Major de Torelló i Triatló de Portbou

30 07 2013

Terra Mar i Bici

Marisa Podi TorelloEn ple estiu continuem corrent curses, com es el cas el passat dissabte de la XX CURSA DE LA FESTA MAJOR DE TORELLÓ sobre un recorregut de 5 quilòmetres en zigazaga en el nucli urbà de Torelló.

Hi hem participat En Gabi, la Marisa, en Victor i l’Alfredo. Arribant en el lloc 57, 58, 59 i 80 respectivament. Cal destacar la gran cursa realitzada per la Marisa, que va aconseguir pujar en el segon lloc del pòdium de la classificació general.

A la Triatló Trail de Portbou, el passat diumenge, sobre una distància de 750 mts SWIM, 15 KM BTT i 2,5 Kms RUN, hi varen participar l’Alfredo Lombardo i en Xevi Ferrer que varen entrar en els llocs 31 i 35 de la general.

Victor Gabi Marisa TorelloAlfredo Xavi Portbou


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: