Pere Ramis Podi als 5 kms de Son Servera

25 06 2013

BON RESULTAT DE PERE LLAMPEC A SON SERVERA

Bones companys/es:

El passat dissabte 22 de juny vaig participar als ‘’5 km’’ (més endavant entendreu perquè ho poso entre cometes) de Son Servera, un poble situat al nord de Mallorca. A part d’aquesta cursa, també hi havia cursa de 10 km i 5 km Nòrdic Walking.

S’ha de dir que no tenia pensat participar en aquesta cursa, però ja feia un mes que no participava a cap cursa i tenia ganes de competir. A més, en els entrenaments em trobava molt bé i vaig pensar que em podia sortir una bona cursa, ja que en les anteriors curses que havia participat no m’havia anat massa bé.

Pere Ramis Son Servera 1A les 18:30 donava el tret de sortida de la cursa estel•lar, la de 10 km, que comptava amb uns 300 participants. Dos minuts després, era el torn dels participants de la cursa de 5 km i NòrdicWalking. Els dos primers kilòmetres, que eren bastants plans, discorrien per l’interior del poble. Un cop hem sortit del poble, comença una forta pujada, que va fer que el grup es separés i quedés un grup de 4 corredors que lideraven la cursa, entre els quals em trobava. Passaven els kilòmetres, i jo marxava tercer, a 50 metres dels dos primers i per darrera, a 50 metres, el quart classificat.

Fins el kilòmetre 3.5, el recorregut era el mateix pels participants de 10 i 5 km, però a partir d’aquí, es separaven els recorreguts. Les distàncies entre corredors es mantenien, el meu rellotge marcava un ritme de 3:22 el kilòmetre i em notava bastant bé, però sabia que la cursa acabava amb una llarga pendent, per això vaig decidir guardar forces pel final.

Però a partir del kilòmetre 4, els que ens guiaven en moto, ens diuen que hem de fer mitja volta perquè s’havien equivocat de camí. D’aquesta manera, les tornes es varen canviar: el quart ara anava primer, el tercer (que era jo) anava segon i el primer i el segon ara passaven a anar tercer i quart. Les nostres cares de sorpresa eren evidents, i vàrem intentar seguir la cursa amb normalitat. Vaig atrapar al primer i el tercer i el quart estaven a pocs metres, quan de sobte, el de la moto ens diu que hem de tornar a fer mitja volta, que per allà on anàvem inicialment era el camí correcte. Això ja ens va acabar de descol•locar, ja que ja portàvem més de 5 kilòmetres. D’aquesta manera, la classificació de la cursa tornava a estar com estava inicialment, amb els dos primers classificats al capdavant, i jo i el quart a uns pocs metres.

Pere Ramis Son Servera 2Amb la línia de meta a pocs metres, jo i el quart classificat vàrem decidir entrar junts a meta, arribant a 6 segons del primer classificat. Al final, ens varen sortir 5.8 km, amb un temps de 20:04.

Molt content amb la marca obtinguda i pel meu primer podi de la meva carrera atlètica, ja era hora que em sortís una cursa com Déu mana!
Us desitjo molt bon estiu i bones vacances. Ha estat un plaer entrenar amb vosaltres durant tota aquesta temporada, i esper que tingueu molta sort en el futur i que aconseguiu els vostres objectius.

Per acabar, voldria donar les gràcies a certes persones del grup, que d’una manera o una altra m’han ajudat molt a progressar aquesta temporada. En primer lloc, a en Víctor Vilalta, que sempre ha estat molt pendent de mi, i ajudar-me en els bons moments i sobretot en els mals moment, ensenyant-me a tenir paciència i Pere Ramis Son Servera 3constància, i sempre seguir lluitant pels meus objectius. En segon lloc, Alfredo Lombardo i Marisa Zapata, els meus xofers, que m’han acompanyat durant tota la temporada a les pistes i m’han fet passar molts bons moments. També agrair a en Gerard Costa, una màquina de devorar kilòmetres i croissants de xocolata, per tots els dilluns de carrera continua que hem fet, i per contagiar-me el seu esperit competitiu. Tampoc no em podria oblidar dels meus companys de sèries, com en Xumi, Marc, Boris, Ciri… en definitiva, a tots els membres d’Oson@Corre.

Pere Llampec.

Pere Ramis Son Servera 4


Accions

Informació

7 responses

25 06 2013
victorvilalta

jajaja… Pere; això sembla una cursa d’en Groucho Marx.
Felicitats per el Podi.
Bones vacances

25 06 2013
Jordi Reixach

Enhorabona per la cursa i felicitats pel podi. Quins 5 Kms. més oríginals es marquen els de Son Servera!!!. Amb recorreguts com aquests és complicat “anar a buscar marca”.
Que passis un bon estiu.

25 06 2013
David soler

Felicitats Pere, una gran cursa, el primer podi de molts segur, d’altre banda el plaer és meu de poder entrenar amb tu i veure com has evolucionat i el que està per venir que encara ha de ser mes gran, també content perquè finalment estàs al teu lloc, el podi, et desitjo bones vacances i molts exits, t’esperem a les pistes crak!!!!

25 06 2013
boris

Ets un crak!! Gracies a tu tambe per les series maquina, ens veiem i que pasis un bon estiu

26 06 2013
gerardcosta

Felicitats un ATLETA!

26 06 2013
miseta

El petit GRAN Pere, bon estiu i ens veiem per les pistes. Felicitats pel podi i pels que vindran….

7 07 2013
Alfredo Lombardo

Felicitats “bala de Son Moix” t´ho has guanyat. Que tinguis un molt bon estiu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: