5 kms d’Àvila, amb Boris Arroyo

5 05 2013

Feia dies que m’havia inscrit en aquest viatge,la excusa era fer la cursa de 5000 en la seva primera edició però el cap de setmana ha sigut esplèndid en tots els aspectes.

Boris Blanco AvilaUna ciutat Avila amb prop de 60.000habitants on el seu principal encant es la seva ciutat emmurallada sense deixar de part la seva gastronomia en especial el “chuleton” per cert el millor que he provat, també les yemas uns dolços tipics.

Entrem a parlar de la cursa, un circuit de 5.000 metres amb un recorregut pel casc antic adoquinat, pujades alguna baixada i algun tram d’asfalt pla.

Dissabte al vespre varem sortir amb un grupet de 7 corredors encapçalat per en Blanco a fer reconeixement del circuit que ja vaig veure que seria dur i tenint en compte que Avila esta rondant els 1.150 metres de alçada.

Diumenge dia de la cursa a les 12:00, a les 11 anem cap a la sortida i abans de escalfar veiem les infantils amb molta presencia de nens i nenes. Vaig a escalfar una mica i em situo a la sortida al capdavant ja que després de 50mtrs  es un punt estret, comencem i després de 100 metres primera pujada adoquinada, amb les pulsacions a tope 1er km 3;26 una recta d’asfalt fins a una petita rotonda canvi de sentit i després girem a la dreta pujada adoquinada, baixada i pas per meta al 2km 3:40 i tornada a la pujada adoquinada per després girar a la dreta un tram pla d’asfalt, pujada passant per el km3’40, poc després girem a la esquerra una petita baixada una recta fins a trobar la petita rotonda per fer el canvi de direcció enfilar la pujada adoquinada, baixada em passen 2 corredors “apreto” i girem a l’ esquerra per trobar l’arc amb un últim “achaso” per passar a un corredor i acabar amb un temps de 17:40 mmp en aquesta distancia.

Boris Avila 3Amb ganes de fer una altre sortida aviam si pot ser amb oson@corre!!!

Pd: com he patit i això que era un 5000!!!

Boris Arroyo


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: