Boris Arroyo de nou M.M.P. – Aquesta vegada a la Cursa Nocturna de l’Hospitalet

30 04 2013

Cursa Nocturna de l’Hospitalet 

Aquest dissabte si que tocava, la 4a edició nocturna de l’Hospitalet. Amenaçava pluja com l’ any anterior però al final el temps va donar una treva.

A les 20:30 començo a escalfar uns 15 minuts pels voltants de gran via 2 i IKEA i cap al caixó de sortida al capdavant al costat d’en José Luis Blanco i altres atletes de renom, ja que tant els atletes de 5000 i 10000 compartíem sortida amb gairebé 6000 inscrits.

Boris HospitaletComença la cursa amb una mica de nervis per la pluja caiguda i els carrers molls, de seguida em poso en bona posició i marco el meu ritme deixant que passin ja que els de 5000 no eren de la meva batalla, van caient els kms a ritme de 3:43,3:45, passant el primer 5000 amb un temps de 18:32, van passant els kms fins al km 8 que crec que no baixaré el temps assolit feia 6 dies a la cursa de bombers 37:44 ja que he perdut referència per un error del rellotge,  però augmento el ritme amb 2 o 3 corredors. En passar el km 9 en una llarga recta començo a veure l’arc i “apreto” tot el que puc, veig el rellotge que marca 36 minuts llargs i penso si que pots últims 200 metres i arribo amb una nova MMP 37:28 rebaixant en 06m:54segons la marca de l’any anterior, molt content i continuarem entrenant dur!!! 

Boris Arroyo


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: