Viena City Marathon amb Xavier Ferrer

16 04 2013

“Diumenge, 14 d’abril, vaig córrer la Viena City Marathon i la vaig acabar amb un temps de 3h 47’50”.  Estic content i satisfet de com va anar la cursa. La intenció era anar amb ritme regular tota la cursa i així va ser. Pràcticament vaig igualar la primera mitja i la segona (50 seg. de diferència).

VienaLa primera part, fins el km25 o 30, mirant de ser prudent, i la part final augmentant l’esforç per mantenir el ritme, que cada cop costava més, i ho vaig aconseguir. Estic content  pel nivell de confiança i concentració que vaig tenir durant tota la cursa i per no trobar el mur. Respecte els avituallaments, donaven aigua i beguda isotònica cada 2,5 km i plàtan cada 5. Vaig ser molt disciplinat, vaig beure i menjar a cada parada i no em van caldre gels. Respecte els problemes físics que he tingut aquest últim mig any, Aquil·les i dolor als metatarsos, els vaig anar controlant i suportant i espero deixar-los enrere aviat.

Finalment vaig arribar a meta per una catifa groga de 150 metres, en una plaça molt maca, envoltada de palaus, i amb música d’Strauss a la megafonia, recollint amb molta satisfacció la medalla.

Els companys de cursa eren en Miquel Checa (Olímpic Manlleu) que finalment va fer 4h 18’18” i en Pedro García (Madrid) que no va acabar per lesió.

Xavier Ferrer


Accions

Informació

2 responses

16 04 2013
gerardcosta

Felicitats Xevi! tot un autèntic maratonià!

16 04 2013
Josep Vila

Moltes felicitats Xevi! esperem que les lesions les deixis enrere i tornis a correr sense dolor! anims i endevant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: