David Soler es treu l’espina i fa una gran marca a la Marató de Barcelona

21 03 2013

Hola companys/es,

El cap de setmana passat era un dia important, era la marató de Barcelona, jo personalment en tenia moltes ganes, primer perquè tenia una espina clavada del darrer any i segon perquè ja portava molts dies preparant-la.

Xumi Boris marato BCNLa meva estratègia de cursa era poder passar els primers 33-34 km el més sencer possible, ja que l’any passat em vaig quedar aqui i no sabia el que em trobaria després,

Doncs donen el tret de sortida, surtim junt amb en Boris(el company de tirades llargues els ultims diumenges), la idea era anar a 4:15, però ja en els ultims entrenaments sabiem que entre 4.06-4:08 anàvem de manera molt cómode, i vam fer els primers km aquests ritmes, fins el km 15 aproximadament vam anar junts, després en Boris és va quedar una mica, i jo doncs vaig anar al meu rotllo, passant km a km i parlant mentalment amb el meu garmin, el km 25-26 vaig veure a l’Alfredo, l’Albert i la Núria em van donar ànims i això em va anar molt bé, els km següents ja en mig del famós mur van ser nous i, a la vegada diferents, vaig veure com molts corredors es quedaven (com jo l’any passat), això em donava més forces per no parar, i per seguir apretant fins a meta, mirant el crono pensava que podria entrar en 2h55min, però des del km 40 fins el final, que eren de pujada se’m vàren fer eterns(suposo i crec com a tots els participants de la marató)ja que des del km 40 es veia l’arc del km 42 i no arribava mai, en aquest tram final vaig perdre entre 1:30 i 2 minuts, finalmet 2h57min42s, molt content, sub-3h objectiu complert.

Xumi Marato BCN grupDonar les gràcies a tots els components dels grup d’Oson@corre, ja que aquest húmil i treballat resultat també es vostre, com no al míster i també felicitar a tots companys que vàren participar a la marató, una cursa llarga, dura i molt exigent.

Una abraçada a tots/es.

Adèu. 

Xumi(David Soler).


Accions

Informació

4 responses

21 03 2013
boris

T’ho mereixes xumi,ets gran en tots els sentits!

21 03 2013
Jordi

Enhorabona, Xumi, Ja sé en qui m’haig de reencarnar en el més enllà. No parlis “d’humil resultat”, és un gran resultat i ho saps. Felicitats, i sobretot per tot el treball que hi tens al darrera.

21 03 2013
Miseta

Felicitats Xumi, d’humil resultat res de res!! Ets gran en tots els sentits, és ben cert.

26 03 2013
Alfredo Lombardo

Xumi, gran regal de aniversari que thas fet. Ets el Antonio Prieto de OC.
Felicitats mestre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: