El Tast de la Mitja

29 10 2012

Hola oson@corre!

Aquest passat dissabte alguns dels components del grup vàrem participar en la cursa de 10 quilometres de Granollers anomenada El Tast de la Mitja Marató, ja que el recorregut anava de La Garriga fins a Granollers, com la tornada de la Mitja.

Vam quedar a les 8 del mati amb en Pere per baixar cap el Vallès puntuals, recollir el dorsal, anar a la sortida i escalfar una mica.

Teníem clar que era una cursa amb un desnivell negatiu de 93m i que podria ser ràpida, però no teníem massa clar el recorregut…ja que la sorpresa va ser que no s’anava per els “famosos” tobogans de la Mitja de Granollers, sinó per la part d’anada de l’ultima edició d’aquesta.

A la sortida ens vam trobar  en Victor Alguero i els 3 ens vam col·locar a la primera línia de sortida, desprès de parlar una mica del temps que aniríem i la previsió de cursa que volíem fer cada un, ens vàrem desitjar sort i a les 10:30 tret de sortida.

Amb en Pere havíem parlat d’anar a 3:40min/km i que si algú es trobava bé allà ell. Sortim a 3:35min/km i en Pere ja em deixa endarrere a la primera de canvi, anava com una bala, jo prefereixo aguantar a 3:35 i esperar les sensacions a mesura que passaven els quilometres. El veig sempre de fons i cada punt de referencia que el veia em treia més temps, quan de sobte sento les passes d’en Victor a darrera meu. Passem el quilòmetre 5 amb 18 minuts clavats i en Pere vaig contar que em portava uns 30 segons. Encara Fidel a mantenir el meu ritme, ja que no em trobava gens malament, anava avançant algun corredor, però tampoc era capaç de fer una esforç mes per poder arribar a llocs més endavant.

El quilòmetre 7 veig que tinc en Pere cada cop més a prop i el Victor ja no el duia a darrera, desprès de poder 3 quilometres en casi solitari m’enganxo a un grup de dos corredors i poder “xupar” una mica de “roda” i poder tenir forces per mantenir el ritme.

Arriba el quilòmetre 8 i avanço en Pere (un mal al costat no l’ha deixat continuar igual de fort) li dic que si pot intentar aguantar el ritme que anàvem nosaltres i em diu que no pot.

El grup que anava es desfà i em quedo sol de nou. Entro dintre de les pistes d’atletisme de Granollers i veig que el ritme l’he mantingut però no podia baixar de 36 minuts, de totes formes no em dono per vençut i dono tot el que em queda per provar-ho, finalment em quedo a 36:07 a 3:35min/km, bones sensacions per ser el mes d’Octubre, nova MMP (no ser si la puc comptar pq hi havia un desnivell negatiu), però mentalment crec que em donarà forces per continuar entrenant més i millor. Veig entrar en Victor i darrera en Pere 38 minuts i pocs segons. Un plaer compartir les sensacions finals amb aquest parell de Grans Atletes, una aigua i cap a casa.

Salutacions i continuar entrenant per poder competir la propera Mitja Marató de Vic, ja sigui de llebre o no.

Gerard (Ex_Futbolista)

PD: Recordeu la passada crònica de la mitja de Mollerussa del cosí…també va participar dissabte 38:27!!! Va demostrar que el de la setmana passada va ser un mal dia i prou! Felicitats Joel!


Accions

Informació

4 responses

29 10 2012
Boris

enhorabona a tots¡¡¡¡

29 10 2012
Miseta

Upssss!!!…. Oson@vola!! Felicitats nois

30 10 2012
Joel

bonissim gerard! Aquets d’Oson@corre, van molt rapid! a la proxima a mantindre la linea,i tú gerard, un sub-36, que aixo esta al caure!

30 10 2012
Jordi Reixach

Enhorabona per les bones sensacions. La temporada només acaba de començar però pinta molt bé. A l’equip d’O@C ja hi tenim “bales taronges”. Quina velocitat!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: