Mollerussa Mollerussa

22 10 2012

Bon dia Companys/es d’Oson@corre,

Us faig un petit resum de la Mitja que vaig participar ahir, no per el magnífic resultat obtingut, ni per fer cap marca personal, simplement per compartir una de les curses que m’ho passo més bé.

Com molts ja sabeu i he anat parlant aquest primer mes d’entrenament del Grup, no tenia previst corre cap cursa fins aquesta Mitja Marató de Mollerussa, no per no tenir ganes de competir, sinó per no patir desprès de les 3 setmanes de parada de vacances que penso que ens havíem guanyat desprès de la temporada passada.

El meu objectiu era fer de “llebre” del cosí que volia baixar de 1h 30’ ja que l’hi feia molta gràcia. En el moment que va dir-me que volia fer aquest temps, no vaig dubtar en acompanyar-lo, ja que l’any passat vaig compartir l’experiència en la seva primera Mitja i va fer 1h 34’ i vaig disfrutar, com no es fa en moltes curses, però aquest cop va ser una mica diferent.

Vam sortir a ritme de 4:12 a 4:15 els primers 5 quilometres i semblava que tot anava sobre rodes, els quilometres anaven avançant i nosaltres estàvem complint en l’objectiu que ens havíem marcat, però en el quilòmetre 9 ens avança la llebre de 1h 30’ cosa que em va fer tornar a mirar el rellotge i veure que la llebre semblava la de Vic…(Anava amb uns 45 o 50 segons per sota de la marca i quasi anava sola…). Nosaltres la vàrem deixar marxar ja que anàvem uns 20 o 25 segons per sota de la marca final. El pitjor estava per arribar. En el quilòmetre 11 vaig veure que començava a quedar-se i la cara parlava per si sola i em diu:  “Geri tira, tira, m’estan pujant els bessons”, jo em vaig quedar un quilòmetre esperant si allò era passatger o era real, però malauradament es va quedar. Em trobava el quilòmetre 12 i jo sol com un “Mussol”, quedaven 9 quilometres les sensacions eren molt bones i m’havien avançat desenes de corredors. Veien que allà ja no feia ni podia fer res, vaig decidir augmentar el ritme i posar-me a 3:45 – 3:50 i aguantar fins el final. Vaig començar avançar corredors i corredors, primer la llebre 1h 30’, desprès la segons noia, desprès la primera noia (Encarna Garcia del CA Vic i guanyadora de la prova) i les meves sensacions eren boníssimes tot i el fort vent que bufava de cara. La gent anava amb grupets de 3 o 4 corredors per evitar el fort vent, només hi havia un “atleta”, que a falta dels últims 9 quilometres anava sol i anava avançant corredors.

Finalment vaig crear la meta desprès de 9 quilometres en solitari i avançar una 50ena d’atletes amb un temps discret de 1:27 en la posició 31 de la general, però realment tot i el mal gust de boca que em va quedar per no poder acabar la cursa amb ell, vaig disfrutar del corre, en una Mitja que m’encanta corre i amb les sensacions que vaig sentir.

En fi que no vaig fer ni MMP ni vaig fer cap podi, però vaig gaudir del corre!

Salut i km’s (si els tenim de disfrutar, sinó FUTBOL)!!!

Gerard Costa


Accions

Informació

5 responses

22 10 2012
Jordi

Doncs vaja una marqueta de “no res”. A la propera et demano jo perque m’acompanyis.

22 10 2012
Joel

Gerard, t’ho he dit moltes vegades i no hem cansare de fer-ho!
ets un puto crack, idol, mestre…
merci, per tot! (i com molt bè dius sempre, a disfrutar del corre)
salut i km’s

22 10 2012
Jordi Reixach

Excel·lent debut de temporada a “Mollerussa mon amour”. Com molt bé dius, ni mmp, ni podi, ni poder acabar al costat del teu cosí però amb bones sensacions i gaudint de l’atletisme. Què més es pot demanar!!!. Felicitats. Sang culé …. cor català.

22 10 2012
Alfredo Lombardo

Felicitats Geri Cooper per l´escalfament suau……

23 10 2012
Manel

Va el tio i no es despentina, quins weps!!! Felicitats crack.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: