La Marisa i en Lluis a la Montnegre Race

17 10 2012

MONTNEGRE RACE

El passat 14 d’octubre, vaig participar a la Montnegre Race, cursa de muntanya que transcórrer pel  Parc del Corredor de Montnegre, situat entre les comarques del Maresme i el Vallès Oriental.

Hi havia dues proves: BTT i cursa a peu amb dues distàncies, la de 10k i la de 22k. Vaig escollir la cursa a peu de 22k pensant amb  la Marató del Montseny del dia 11 de novembre.

Dos dies abans uns amics em varen trucar per dir-me que m’hi apuntes (Marcel, Sergio, Ester) i vaig dir que m’ho havia de pensar, al cap de 2 segons ja ho tenia decidit. Vaig trucar amb en Lluis i li vaig proposar i crec que va trigar una mica menys a decidir-se.

La cursa començava a les 09.30h i 30minuts abans jo i en Marcel, buscàvem un bar desesperadament. Per arribar-hi vàrem haver de baixar uns 10minuts corrent, anàvem justos. Vàrem arribar a la línia de sortida 10 segons abans, com és habitual.

No havia escoltat l’explicació del recorregut,no sabia què m’esperava,  fins el km8 aniríem  tots junts, em va dir un corredor ( els  de la cursa curta i els de la llarga). El recorregut començava amb 6k de pujada, tothom  m’ avançava.

El km 1,  em vaig trobar a l’Ester i en Sergio que feien el recorregut curt i em vaig enganxar amb ells, i el km 4 em vaig trobar en Lluis,  esperant-me…va ser perfecte!!.  Un cop arribat al km 8 ens vàrem desviar per seguir amb el recorregut llarg, l’Ester ja l’ havíem deixat endarrere.

En Lluis en tot moment m’informava del perfil de la cursa, ara ve pujada , ara vindrà baixada, va ..va que anem molt bé! , a les baixades anàvem molt ràpid, a les pujades anàvem  fent. Així fins el km 18. A partir de llavors, vàrem  començar a baixar majoritàriament,  amb algun “repatxo curt” , amb un tram d’asfalt i de seguida vàrem creuar la línia d’arribada amb un temps de 01:59:04 i en tercera posició femenina, hauria de dir mixta perquè en Lluis va ser part de mi , 84 classificada de la general d’un tota de 226 corredors.

A l’entrega de premis vàrem arribar tard, ens vàrem entretenir fent el vermut.

Cursa recomanable però pel meu gust , pocs corriols i molta pista ampla.

Gràcies Lluis, gràcies amics, gràcies companys

Marisa Zapata


Accions

Informació

4 responses

17 10 2012
lluis

jajaja bona cròncia i merci, ets una campiona!!! Jo també crec el mateix, molt maca la cursa però falten corriols!!!
Impressionant arribant 10 segons i literalment són 10 segons!! L’ho de l’entrega de premis un fart de riure, allà esperant que diguèssin alguna cosa i ja estava tot fet!!!
Salut i Kms

17 10 2012
Manel

Felicitats completes Marisa!!! Molt bona crònica i bon entreno per l’11 de l’11.

17 10 2012
Jordi

Felicitats per la posició i la crònica, però veig que això de fer tard…..

17 10 2012
David soler

Molt bé Marisa, un altre podium i anar sumant.

Felicitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: