En Boris debuta en Mitja Marató a Roda de Ter

15 10 2012

Tot va començar a principis de temporada mirant el calendari de curses,que així vaig decidir a fer la meva primera mitja. Feia com 2 mesos que estava inscrit i estava ben marcat en vermell i no pq fos diumenge sinó pq era la meva primera mitja i després de un bon començament de pre-temporada sense perdre’m ni un entreo vaig pensar estic preparat per la primera.

Feia dies que li donava voltes a quin ritme puc anar que si aguantaré el ritme i aquestes coses, em vaig fixar baixar de 1:30 sabent que hauria de portar un ritme mitjà de 4:15 si volia fer-ho, tot sabent per lo que m’havien dit que era una mica dura, però vaig decidir programar el rellotge a 4:10 i tenir una mica de marge per si fallaven les forces, però les que van fallar van ser les del rellotge que al km 11 sem va apagar!!.

Be doncs després del escalfament quedaven 10 minuts per començar, ens preparem i puntuals a les 10:30 tret de sortida, començo una mica fort però sense passar de 4:00 pq son 21km no 10 i vaig fent després de el recorregut per dintre el poble continuo amb un ritme per sobre dels 4:10 i fins que ja els de la mitja enfilem direcció vic continuo corrent sol marcant ritmes de 4:10, 4:12.

Arribo al km 10 amb un temps de 42:00 just a 4:12 penso vaig perfecte i em trobo mb, poc després arriba per darrera una noia que es la primera i em poso amb ella anar tirant junts ritme 4:12,4:15 penso que m’anirà mb fins al 15 que s’incorpora un noi que em va dient temps pq el meu rellotge fa estona que dorm, deixem enrere uns metres a la noia i estem arribant al cim abans de la ultima baixada abans de arribar a Manlleu km 17 a la gasolinera el noi se’m escapa uns metres que aniran a mes pq començo a patir una mica però continuo, crec que vaig be però al arribar a les piscines de manlleu km 19 crec que vaig lent i que no baixaré de 1:30 penso faràs 1:32 pq els últims 2 ó 3 vas a 4 llargs ja veig a lo lluny la arribada últim km o dono tot arribant trobo en Victor, Alfredo i Pere que em donen la ultima empenta,giro a l’esquerra per veure l’arc de arribada i veig 1:28:55 penso ho has fet menys de 1:30 finalment 1:29:10 ritme de 4:14 de mitja.

Gràcies als entrenos i lo que falta per que crec que serà una gran temporada.

I ara a Donibane-Hondarribia!!!!

Boris Arroyo


Accions

Informació

5 responses

15 10 2012
gerardcosta

Felicitats Boris!

15 10 2012
Jordi

Enhorabona, Boris. Potser el secret va ser córrer sense el crono, perquè així no t’obsessiones. Vés a saber. De totes maneres vas tenir un debut excelent!!! Quasi que em fas por, vès.

15 10 2012
Alfredo Lombardo

Enhorabona Boris.Los Casio de 10e dels negres de la Plaça Major no t’haguessin fallat,

15 10 2012
David soler

Entre els Boris corre i els universitaris llampecs, aquesta temporada promet i molt.hahaha.
Moltes felicitats Boris i gran debut.

15 10 2012
Manel

Debut per sota de 1:30, però que passa aquest any amb la taronja mecànica?

Moltes Felicitats Boris!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: