En Pere Llampec debuta als 10 kms de Roda de Ter

14 10 2012

Debut en els 10 km

El 14 d’octubre sempre em quedarà marcat per ser la meva primera cursa de 10 km. Una vegada arribats a Roda, i després de tenir ja els dorsals, tots els d’Oson@Corre vàrem començar a escalfar. Un poc de carrera suau pel carrers del poble (així també comprovàvem un tros de recorregut de la cursa) i estiraments.

Tot just abans de començar ja arribaven els típics nervis previs.  Amb una gran puntualitat, la cursa va començar a dos quarts d’onze. Em vaig intentar situar davant de tot per poder sortir ràpid i ja intentar seguir un ritme.

Els primers 5 kilòmetres discorrien per diferents barris de Roda, amb alguna que altre pujada i baixada. El ritme inicial va ser bastant ràpid, passant pel kilòmetre 5 amb un temps de 18:15. La darrera referència de 5 km que tinc era en una cursa del meu poble, fa uns 2 anys i pràcticament sense entrenar, i va ser de de poc menys de vint minuts. O sigui que ja la primera part de la cursa anava prou bé. El que no sabia era com continuaria la cursa.

Com era d’esperar, no vaig poder mantenir el mateix ritme inicial. A més a més, la pujada de dos kilòmetres i mig cap a Manlleu no va contribuir gaire. Sofrint bastant, vaig arribar a Manlleu i a partir d’aquí sabia que seria un poc més fàcil. Ja tornant a Roda, i animat per tots els companys d’Oson@Corre que encara pujaven cap a Manlleu, vaig aconseguir emparellar-me amb un altre corredor i arribar junts a Roda. Finalment, vaig aturar el rellotge en 38:08. Setè classificat a la general i segon a la categoria sub-21. Per ser la meva primera cursa de 10 km no em puc queixar.

Només dir que vaig gaudir bastant malgrat que fos diumenge i que em vaig haver de despertar a les 7 del matí… Espero que us agradi la meva primera crònica i que tinguem una bona temporada de kilòmetres i més kilòmetres.

Salutacions a tots.

Pere Ramis, l’universitari llampec.

PD: Ja que encara no tinc cap foto en una cursa, he elegit aquesta de quan vaig anar pels Pirineus amb la meva família.


Accions

Informació

4 responses

15 10 2012
Xevi

Pere, enhorabona per la cursa, pel resultat i sobretot pel que vas gaudir… llàstima això de llevar-se tan aviat el diumenge… Salut i kms!

15 10 2012
Gerard

Moltes Felicitats Pere! Oson@Corre comença fer tremolar el calendari d’atletisme popular de Catalunya i Balears…

15 10 2012
David soler

Bona crònica Pere, i també gran cursa, estas fet un toro.

15 10 2012
Jordi

Més que el comentari, m’agrada la marca. Una marcassa, tio. pots estar content. La crònica és tant ràpida com el seu autor. Em recorda les meves redaccions escolars, jajajaja. Enhorabona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: