Lluís Rabot a la Marató Parc de Collserola

9 10 2012

Bones companys i companyes,

Ahir dia 7 d’octubre vaig participar a la Marató Parc de Collserola. La cursa està formada per una mitja i una marató, amb uns 250 inscrits a cada prova. Jo vaig recórrer els 42.192 Km i 1200 m de desnivell positiu de muntanya per el parc de Collserola. Val a dir que el circuit està marcat durant tot l’any, tot i que el dia de la cursa se’n reforcen les indicacions.

El recorregut és un 60% pistes de terra, 20% corriols, 20% asfalt. Tot i ser a Barcelona, l’ambient és prou de muntanya. Tot i això, destacar l’acció humana en territoris com el parc de Collserola (hi havien deixalles tirades per tot arreu, molt i molt malament la veritat).

Tret d’això que l’organització no en té cap culpa, a les 8 del matí em trobava a la línia de sortida d’una marató. Després de fer un minut de silenci en memòria de la Teresa (participant que va perdre la vida a la Ultra Cavalls de Vent) i que des d’aquí volem donar ànims a família i amics, es donava el tret de sortida de la cursa.

En seguida es veia que córrer està de moda i que la gent va molt i molt ràpid. Em quedava enrere i anava al meu ritme. Els primers 11 km baixaven més que pujaven i ja havia passat una hora. Un segon sector molt més tècnic em feia passar pel la mitja sobre les 2 hores. Les cames genial i anava bastant sol, podent disfrutar dels paisatges.

A partir d’aquí comença la Marató, fins el km 30 era una bona pujada amb el Tibidabo de fons, tot i que no s’hi arriba per ben poc. A partir d’aquí anava atrapant a gent, també algú passava ben ràpid. En tot moment les pistes hi havien gent (des de col·legis, btt), (que estava molt bé per què donaven ànims). I res un cop el Km 30 quedava una cursa de 12 km, com va dir algú d’Osona corre. Aquests últims 12 km també van pujant, però son pistes amples o camins amb escales. Val a dir, que a partir del 25 vaig patir una mica (bessó dret i algun múscul que ni pensava que tenim el genoll esquerra) però sense més problemes que anar fent.

Al final molt content, tot i que en la baixades sóc molt i molt lent, pateixo més que en les pujades. Vaig fer un temps final de 4h 11min 40 seg. posició 38. Però l’important, és que si menjo a cada control, la cosa va molt millor. He après moltíssim de la Marató de Barcelona, on ho vaig passar molt i molt malament. Val més anar amb objectius reals i si pots mantenir tota l’estona el ritme que has dit, ja és genial i et diverteixes molt.

En fi, he escrit bastant jajajjaja Un molt bon entrenament (una setmana tard però bueno) per la Ultra Trail de Monstant de 100 km i 4000 positius del proper 20 octubre, ja que tinc més clar menjar, temps, etc. (bambes perfecte).

Merci a tothom, i dir que recomano bastant la cursa, ja que no coneixia l’entorn de Collserola i diria que fas una bona volta, així com una organització bastant correcta, essent un recorregut bastant light per ser marató de muntanya.  Gràcies a tots.

Lluís Rabot


Accions

Informació

10 responses

9 10 2012
victorvilalta

Molt be Lluís, que es preparin els del Montsant….!!!

9 10 2012
Manel

Moltes felicitats Lluís i força pel dia 20.

9 10 2012
Gerard

Felicitats Lluís! Un crack!

9 10 2012
Jordi

Enhorabona, Lluís. Ja en tens una altra al sac (i ben lligat!), i anant acumulant quilòmetres i experiència. Ànims per la propera.

9 10 2012
miseta

Hola Lluis, felicitats!!! i força, com diu en Manel, pel dia 20 (100k?… a veure qui la fas més grossa ;-)) ,Segur que et va bé, ja et vidrem a animar
i si!! és important menjant quan fas muntanya…..nyam, nyam

9 10 2012
Josep Vila

Felicitats Lluís!!! ara cap als 100km! Ànims i a fer km s’ha dit!

9 10 2012
Núria

Felicitats Lluís!!! I ànims pel dia 20! Total… com dirien els savis d’Oson@corre, un cop fetes dues maratons, només queda una cursa de 16 km (mare meva…)
Segur que t’anirà molt bé!!

10 10 2012
Gabi

Lluiiiiiiiiís molt bé! Gracies per compartir-ho amb nosaltres! Ets un crack i vas llencsat eh.
Molts anims per la proxima!!!

10 10 2012
Jordi Reixach

Felicitats per la cursa i, sobretot, per les bones sensacions. Ara a preparar el següent repte. Ànims. Salut i Kms. Ja esperem la crònica al blog.

10 10 2012
lluis

Osti merci a tothom tu!! escriure més sovint ajajaj de veritat que merci!! ja us explicaré, ens veiem a roda potser el cap de setmana!!
M’ha molat moltíssim total després de dos maratons queden 16 km!!! jajaja si es que aquests savis d’Osona@Corre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: