Cursa Popular de Bagà

16 08 2012

L’última cursa abans de vacances

La meva intenció era poder fer una darrera cursa abans del període vacacional per poder calibrar l’estat de forma a la part final de la temporada, un cop recuperat de la lesió que em va tenir aturat uns quants mesos.

Mirant el calendari el meu punt de mira va ser la Cursa Popular de Bagà, disputada el passat 4 d’agost a la localitat de l’Alt Berguedà. No hi havia massa per on triar.

El recorregut va ser de 8’5 Kms., d’asfalt, amb un desnivell de 150 metres, centrats al primer quilòmetre i també del 2 al 4 amb un tram prou costarut en direcció a la carretera de l’ermita de Sant Joan de l’Avellanet. La segona meitat del recorregut (baixant pel mateix tram per on s’havia pujat), descens fins els carrers de Bagà on era situada la meta.

Les sensacions van ser bones. Vaig intentar mantenir un bon ritme sense oblidar el “mur” dels dos quilòmetres ja comentats. Sense fer una despesa visceral de forces vaig poder recuperar unes quantes poscions d’atletes que vaig anar superant. En el descens vaig mantenir la posció que havia obtingut a la baixada i fins i tot als 200 metres vaig poder guanyar un lloc a la general per entrar el 27è. absolut i 4rt. de la categoria M5 amb un temps de 39 min 46 seg. Val a dir que a la cursa hi van prendre part un centenar d’atletes i a ser guanyada pels atletes del CA Berga Jordi Hernando i Xavi Tomasa amb un temps de 30 min 15 seg.

Jordi Reixach


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: