Oson@corre a l’Alt Empordà

13 08 2012

L’Alfredo i la Marisa a la Nocturna de Figueres i la Triatló de Sant Pere Pescador

Hola Companys/es  … els passats dies 21 i 22 de juliol, si ja sé, una mica tard .. em vaig acostar de nou  a l’Alt Empordà per córrer la 2a edició de la Running Nocturna de Figueres i al dia següent a Sant Pere Pescador, la seva triatló , també en el segon any.

Anem per parts. La Cursa Nocturna en la seva versió adultera va començar a les 22h en un recorregut plà trapezoïdal de 7 kms, el meu GPS comptaria al final 7170m lleugerament modificat en respecte l’any passat i amb sortida i arribada al carrer de la Rambla, centre de la daliniana vila. Kiko Veneno i la Mónica Naranjo també van néixer allà.   Estàvem en Peter un molt bon amic meu  però encara pitjor corredor que jo, el seu cunyat Alex que torna a l’alta competició després d’haver deixat de fumar per enèsima vegada, la Marisa, com sempre  tan explosiva a la sortida et moi.

Al final arribaríem  a meta 152 runners de los 160 inscrits inicialment. Els 8 restants  van sortir corrent .

Oson@Corre  va pujar al podi  amb la Marisa ,61 ª de la General i 3ª dona absoluta  amb 32´12”. Jo quedaria ,80ª de la General amb 33´44”  i 5ª dona  a una mitja de 4,45/km. El guanyador de la prova va ser Ricard Fernández de Canet de Mar amb un temps de 23’08” i pel que fa a la categoria femenina Martina Günther , també de Canet de Mar amb un temps de 30´33“

 Al dia següent després de passar la nit a casa d´en Peter a Vilanant  faria la Triatló de Sant Pere Pescador amb un total de 170 inscrits d’arreu de Catalunya  on  m’aniria  a  prendre “la revancha” amb la Marisa.

El tret de sortida es va donar a les 9’15 h en les aigües “cristal•lines”  del riu Fluvià, amb una distància de 600mts  que s´em  van fer molt llargs (pot ser que fos més distancia) i que vaig assolir en uns 17 m. A l’agafar la bici i després d´una transició de vertigen veig com la Marisa està pujant les escales que condueixen  a la zona de boxes des de el aigua …. !joder ,que cerca la tengo ¡ penso   El recorregut de la BTT  de 10 km  va a ser molt ràpid (casi tot el temps a plat gran)  i divertit  amb bancs de sorra fets per la tramuntana que bufava i on hi havia moments en que havies de  baixar de la nau. El circuit va transcórrer  per paratges dels Aiguamolls de l’Empordà, platges de Sant Pere Pescador passant per l’urbanització Bon Relax per arribar altre cop  a la zona de boxes en el Club Nàutic on acabaríem  amb  la prova de cursa a peu en una recta interminable  i polsosa  de 1,5 km d’anada i  de tornada

Entro 8ª dona, 80º de la  General amb 58´18”  i la Marisa  112ª  amb 1h03´52”.

Aprofito per desitjar-vos unes molt bones i merescudes vacances a tothom.

Salut i cames dures.

Alfredo    

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: