Cursa Atlètica del Voltreganès

18 07 2012

El CLUB ATLÈTIC TER, organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà i Les Masies de Voltregà la 1ª CURSA ATLÈTICA DEL VOLTREGANÈS, que es celebrarà el proper diumenge 30 de Setembre de 2012.

La Cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat, sexe o nacionalitat. A la cursa, els menors de 14 anys hauran de presentar una autorització paterna. 

La sortida i l’arribada seran a l’avinguda Josep Tarradellas a l’alçada del pavelló d’esports. La distància de la cursa es de 10km. El preu de la inscripció es de 9 euros.

L’inici de la cursa serà a les 9:30h del matí.

Recorregut de la cursa 

 

El recorregut de la cursa és de 2 voltes de 5 kms.

 

Comença a la avinguda Josep Tarradellas,segueix per passatge d’en Parés, carrer Marquesos de Palmerola, carrer del Progrés, carrer del Bisbe Morgades, tram curt del passatge Parés, carrer de Batlle Serrallonga, carrer de l’antic camí del Pilar, carrer del Llevant, carrer del Mestral, carrer del Gregal, avinguda dels Països Catalans, carrer del Pilar, fer la rotonda sencera a la dreta per girar a la esquerra cap al carrer del Mallol, passatge d’en Parés, a la dreta avinguda Francesc Macià, plaça de Pompeu Fabra fent la volta a la rotonda, carrer de la Gleva fins al final, a la esquerra carretera BV-4608 uns 50 mts, girar a la dreta per Carrer Balmes, carrer d’en Joan Maragall, carrer de germans Dalmau, carrer del Puig, carrer Mossén Jaume Arbós i Tort, carrer de Narcís Monturiol, carrer de l’Onze de Setembre, carrer de Sant Martí Xic, carrer del Pirineu, creuar avinguda i agafar el carrer de pujada de l’avinguda de les Masies de Voltregà, carrer de Montseny a la esquerra, a la dreta avinguda de les Masies de Voltregà i avinguda Josep Tarradellas per acabar la volta.

Mes info de la cursa


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: