Mini Triatló d’Olot – 1ª Cursa de la Marisa Post Fractura de Peroné

16 07 2012

Diumenge 8, Minitriatló d’Olot: Primera triatló del 2012 , post fractura de peroné

Perqué som populars malgrat ho oblidem! La meva PMP es mereix una crònica. 

Triatló molt curta …. Sortida a les 9.30h, 500m de natació al riu Fluvià. Som pocs, i surto a primera fila.  Primer glop d’aigua verda cristal.lina, primera ” galeta”, em paro i deixo passar a tothom.. 

Arribo a la vora del riu, surto de l’aigua  i em clavo un cop al genoll que em queda adormit i em fa oblidar les molèsties del peu, arribo a boxes i veig que la bici de l’Alfredo ja no hi és, i penso ja l’atraparé…,Primera volta al circuit,  ens perdem uns pocs i anem a parar a un marge a la vora del riu! Em carrego la bici a l’espatlla i pujo tot el què he baixat.. Vaig quasibé última, segueixo i se’m treu dos cops la cadena, havent de  parar i entretenir-me a desenganxar-la d’entre  el plat petit i el quadre.. Pujo a la bici ja estic al tram final 500m pujant un volcà empenyent la bici, ..impossible pedalar! Agafo les bambes i començo a córrer, vaig molt bé però només amb 3k tinc poc a recuperar, només  passo amb un noi… Arribo a la meta i tot i sé la triatló més curta i accidentada que he fet, m’ ho he passat bomba!

 Nota positiva de la jornada:

  • La cara d’ alegria de l’Alfredo al veurem arribar per darrera seu
  • El fan incondicional  voluntari que m’ha animat constantment,
  • L’ increment considerable  de fèmines en aquest tipus de proves
  • El pòdium femení ocupat per 3 participants menors de 18 anys…. i penso, m’estic fent gran!!

 Marisa Zapata Mas


Accions

Informació

3 responses

16 07 2012
David soler

Molt bé Marisa, espero i desitjo que al proxim triatló la teva posició final sigui per davant del marika de l’Alfredo, hahahaha.

Felicitats als dos.

16 07 2012
Gabi

Fantàstic Marisa, has superat tots els inconvenient que t’has trobat i a més, has gaudit molt. Continua fen-te gran i gaudin’t-ho!
Em sap greu, però amb això de l’edat, tot i que ets més jove que jo, no m’atraparàs!
Gràcies per la crònica!

17 07 2012
Gerard

Felicitats Marisa! Moltes vegades el crono no importa si has disfrutat! De totes formes ben retornada a la competició! L’any que ve + i millor!
Salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: