En David a la Cursa d’Abrera de 10 km

22 06 2012

DAVID SOLER PARTICIPA AMB BON RESULTAT A LA CURSA POPULAR D’ABRERA 2012

Hola companys d’Oson@corre

El diumenge passat, vaig participar a la 4ªdició de la cursa d’ Abrera de 10km, era una cursa de 2 voltes en un circuit molt i molt exigent degut a la forta calor que feia i que i havien un conjunt de rampes importants desde el km 3 al 5, em vaig animar anar-hi perquè allà i tinc familia i el meu cosí l’Àngel també i participava. 

Pel que fa a la cursa sabia que no podria millorar la meva marca, però ho tenia de donar tot com faig sempre, van donar el tret de sortida em vaig col·locar en el grup capdavanter, km 1 de baixada vaig veure en el rellotge 2:55, després el grup es va partir en el km 2.5, jo estava entre el 6è i el 10è ens anàvem intercambian les posicions, km 4 la pujada més forta de la cursa allà  em van passar un grup de tres corredors que vaig decidir apretar les dents i seguir-los com fos, primera volta 18:52 a 3:46, era un traçat durissím, segona volta vaig tirar tant com vaig poder per finalment entrar en 18è lloc i 8è de categoria.

Força content i també destacar la gran organització de la cursa que en cap cap moment va faltar de res ja que hi havien avituallaments en 

cada km, també content per el meu cosí perquè li va anar bé i ens ho vàrem passar molt bé acompanyats de la familia.

Salut i km.

 Adéu a tots. 

P.D:(ja no hi ha temps ni curses fins després de l’estiu per poder millorar les marques però segur que quan ens hi tornem a posar caurà un 35 o un 34, segur que si)


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: