Peregrinatge amb èxit de la Núria a les ermites de Ripoll

13 06 2012

La Núria Ferrer queda segona a la Cursa de les 4 ermites.

Si ara fa dues setmanes, en Gerard d’Oson@corre va estrenar podi a la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig, en aquesta ocasió ha estat Núria Ferrer qui ha pogut escalar fins a segona posició i amb el valor afegit de ser a prop de casa seva, a Ripoll, a la cursa de les 4 ermites de Ripoll.

Així ens explica la Núria com va ser la seva experiència mística a la cursa, visitant les ermites,  i en els llocs d’honor de la classificació:

——————————————————

Hola Víctor! 

Veig que en Jordi se m’ha avançat, però aquí va la minicrònica de la cursa a la que vaig participar aquest diumenge, i és que un podi ‘de veritat’ bé s’ho val no? 🙂 

Si bé la meva MMP en 10 km es mereixia una crònica, haver fet un podi ‘de veritat’ també se la mereix… les properes notícies ja seran aquest estiu des de Londres… ai perdoneu, crec que m’han pujat els fums al cap😉 

Doncs bé, sense tenir-ho massa previst, aquest passat diumenge vaig participar a la I Cursa de les Quatre Ermites de Ripoll, l’organitzava gent que conec, i calia doncs participar-hi i fer pinya!

Va ser una cursa de muntanya molt xula, absolutament recomanable si es continua fent, que vist l’èxit segur que sí.

Vam ser 130 participants, els valents feien 22 km, pujant els quatre cims que rodegen la vila de Ripoll: el Catllar, St. Roc, St. Bartomeu i St. Antoni, i els altres fèiem 12 km, pujant els dos primers cims, amb un desnivell positiu d’uns 750 m.

Vaig patir força i em vaig cansar moltíssim!! Pràcticament no hi havia trams plans, només començar ja pujàvem des de Ripoll (700m) al Catllar (1100m), al principi escales i després pendent fort, que evidentment vaig fer quasi tot caminant. A les baixades vaig córrer, però em falta tècnica o traça, no sé, i és on vaig perdre més temps. La pujada a St. Roc era menys dura, però ja eren les onze passades i feia un sol de justícia. Quan vaig arribar a aquest segon cim estava bastant cansada, però després ja venia tot baixada, aquí em va adelantar una noia i ja no la vaig poder seguir… ho vaig intentar, però després de quasi estimbar-me dues vegades vaig decidir anar baixant xino-xano… i quan vaig arribar a la meta l’informador d’Oson@corre em va notificar que havia quedat segona!! No en tenia ni idea! Vaig fer 1h 48 min, a uns 2 minuts de la primera, que no és un gran temps… però vaig estar molt contenta de ‘triomfar’ a casa! 😉 I em vaig emportar un ‘trofeio’ súper kitsch, que ens va donar l’excelentíssim alcalde en persona.

Ah! i per cert, érem més de tres noies corrent… tampoc gaires més, però unes quinze més o menys hi devíem ser.

M’ho vaig passar molt bé, la veritat és que correr per muntanya és mooolt divertit, i em feia il·lusió compartir l’experiència amb vosaltres… salut i kms!! 

Núria


Accions

Informació

2 responses

14 06 2012
Gerard

Moltes Felicitats Núria!!!! Tu si que tindràs de passar per Cal Fuster a fer estanteries per encabir tots els FERROS!!!!

14 06 2012
Alfredo

Enhorabona Nùria ,et proposo per ripollesa del 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: