10.000 metres llisos en Pista i Sopar d’Oson@corre

11 06 2012

Hola Companys, 

La setmana passada us vaig enviar la programació d’entrenaments que estem fent amb el grup, per aquest mes de Juny. 

Hi ha menys quilometratge i mes velocitat en les sèries, amb recuperacions mes llargues. Ara ja entrem en el període d’aconseguir velocitat de creuer per aconseguir bones marques en curses curtes. 

En quan al Grup de Muntanya, ara entrem ja també a afinar ritme de cursa. També he escurçat la durada de les sèries, i es guanya amb intensitat, i es que ara entrem ja en plena temporada de curses de Muntanya, i cal estar ja preparats a Tope.. 

10.000 mll 

El proper Dijous 14 de Juny a les 8:00h de la tarda farem una cursa de 10.000 metres llisos a les Pistes de tartan del C.A. Vic. Us animo a tots a participar-hi, ja que ara es un molt bon moment per fer una bona marca, donat que el tipus d’entrenament que hem anat fent aquestes últimes setmanes son ideals per aconseguir un bon temps. Recordeu que la cursa estarà certificada per Jutges d’atletisme per lo tant us serveix la marca de manera oficial.

La cursa està oberta a tothom, sigui del club que sigui, tant masculí com femení i també hi poden participar atletes que no tinguin fitxa federativa, ja que hi ha la possibilitat de córrer com a atleta Popular. 

Per les inscripcions, es poden fer a partir de una hora abans de la cursa. 

SOPAR D’OSON@CORRE 

Després dels 10 kms en Pista, (el Dijous dia 14 de Juny) havíem pensat, que ja que fa temps que no anem a sopar junts Organitzar-ne un. De manera que quan s’acabi la Cursa-Test de 10 kms podríem anar a fer un mossec en algun Restaurant o Pizzeria de Vic o algun lloc que estigui a la vora. 

Seria bo saber amb anel·lació qui vulgui venir, a fi de poder encarregar taula, ja que el grup es força nombrós. (ja direu si us ve de gust ….. us animo a venir, ja que cal una mica de gresca i riure). 

No dubteu a comentar-me qualsevol consulta o aclariment. 

Salut i  kms , i Visca Oson@corre 

Victor Vilalta

Oson@corre

E-Mail: vilaltavictor@gmail.com

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: