En Xevi a Las Aguazas

5 06 2012

Hola Víctor,

Aquest cap de setmana passat vàrem tornar a ser per terres murcianes i aprofitant l’estada vaig participar a la primera cursa del poble de Alguazas (a vint minuts de Múrcia capital).

Va ser una cursa que va començar a les 10:00 del matí sota un sol de 34 graus amb una mica de vent que ens feia reviure, van començar a córrer els més xics i així al llarg del matí van anar corrent les diferents categories. A les 11:45 aproximadament va sortir el nostre grup, júniors, séniors i veterans, tres categories però a la línia de sortida… vaig veure molt poca gent i alguns atletes que ja eren a la cursa de los olivos amb el ganivet a les dents (aquests murcians saben a que van…) El circuit tenia un quilòmetre, sortiem de la plaça de l’ajuntament, passàvem pel carrer principal, per un parell de bars, pel parc, per davant l’església i un altre vegada tornàvem al davant de l’ajuntament, aquest circuit sense cap canvi sis vegades, semblava que féssim sèries, hi havia corredors per tots cantons, ens vam torbar un grupet i vaig deixar que tiressin i jo a remolc, a l’última volta a davant l’església una apretada i la cosa no va pas anar malament del tot, vaig entrar amb un temps de 22 minuts 38 segons pensant xaval has quedat molt enrere, aquests murcians corren per sota de tres!

Encara no m’havia recuperat que ja vam haver d’anar cap Múrcia a l’hotel on estàvem allotjats, a les 12:00 deixàvem l’habitació…

L’endemà al matí mirant les classificacions, vaig veure que vaig entrar vuitè de vint-i-cinc de la meva categoria…  però això per mi va ser el de menys ja que corrent vaig fer amics, vaig disfrutar i a més a més estic content amb el temps. 

Salú y quilómetro!

Xevi Puigdesens


Accions

Informació

Una resposta

9 06 2012
Núria

Felicitats Xevi!!
Correr a les 12 del migdia a Múrcia i con muuuchho caló té molt de mèrit!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: