En Xevi a Los Olivos

16 05 2012

Companys i companyes d’Oson@corre,

Com molts ja sabeu aquest diumenge passat em vaig perdre la cursa de la recta de Manlleu, ja que per temes aliens em trobava en terres murcianes. Doncs aprofitant que era per allà vaig saber que es feia una cursa a al poble de “Molina de Segura”, l’organitzava el “centro educativo de los olivos”.

Era la primera edició, el recorregut era  de 7.150 m. a les 10 del matí amb un sol que ens mantenia a a tots a 34 graus. Quan van donar la sortida tots vam sortir com fletxes, alguna pujadeta, canvi de terreny d’asfalt a sorra i així dues voltes al circuit, al final vaig entrar en vuitena posició amb un temps de 27 minuts 7 segons.

Salut i kms!

Xevi Puigdesens


Accions

Informació

Una resposta

16 05 2012
David soler

Que viva Murcia!!! i que viva la carpinteria!!!.Bona feina Xevi.
Felicitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: