David Soler baixa dels 37 minuts als 10 kms d’Empúries

30 04 2012

Hola companys/es. 

Avui, he participat a la cursa  de 10km dins el marc de les curses de la marató d’Empúries.

Juntament amb dos companys de feina en Josep Vilardell i en Marc Collell.  Hem anat a l’Escala de bon matí, ha estat una cursa d’un terreny amb varis desnivells i per dins el cas antic, he volgut començar diferent a la cursa de Girona de fa 15 dies, he començat més fluix,  per a la segona part donar-ho tot fins a meta i l’estratègia ha funcionat,  no he pagat el ritme dels primers km com a l’altra cursa i les sensacions han estat molt millors.

El meu temps final ha estat de 36:47 a ritme de 3:41 i he entrat en 9na posició de la general i 2ona de meva categoria. No pensava ni molt menys poder fer aquest temps després d’aquests dies de no assistir als entrenaments amb vosaltres per problemes de temps, tot i que entrenava jo pel meu compte, els entrenaments bons són els que fem amb els companys d’oson@corre

Adéu a tots i fins el proper entrenament. 

Salut i km.

David


Accions

Informació

2 responses

1 05 2012
Daniel Pujadas

Moltes Felicitats!!

2 05 2012
àngel Soler

Molt bé David…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: