PELS CAMINS DELS MATXOS

26 04 2012

EN JOAN BARCELÓ PELS CAMINS DELS MATXOS

Bon dia Victor,  bo!!!!!! 

El diumenge  22 d’abril, vaig anar a corre la 11ª Marxa “ PELS CAMINS DELS MATXOS” a Torelló. Recorregut de63 kmi un desnivell acumulat de 6.150m, passant pels cims més emblemàtics de la zona: Bellmunt, Puigsacalm i Cabrera.

El resultat de la cursa em va anar força bé, i la vaig acabar en 10h13m. Per mi ,  l’objectiu principal d’aquesta cursa era acabar-la  i mantenir un ritme constant  per no tenir problemes musculars al final. Durant tota l’estona corrent o caminant, no hem vaig preocupar pel temps que feia,  sinó que gaudia de l’ambient i els llocs on passava. En els últims quilometres vaig patir una mica, però no va ser res important. Al final ,en acabar la cursa i veure el temps, vaig quedar molt content.  

Ens veiem a les pistes i salut, 

Joan 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: