Obertes les Inscripcions per la CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA 2012

4 04 2012

Ja s’ha obert el període d’inscripcions de la CURSA DE POLICIA DE CATALUNYA – LA RECTA MANLLEU-VIC. La Cursa com el els darrers dos anys, està organitzada per el Club Atlètic Vic a través de la seva secció OSON@CORRE  amb la col·laboració del A.A. Tona, i es farà el proper Diumenge 13 de Maig de 2.012.

Enguany la gran novetat de la Cursa es que l’arribada serà a dins de les Pistes d’Atletisme de Vic.

La resta del recorregut no te gran variació, sobre un recorregut de 10 kms homologat i certificat per els Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. La sortida serà com cada any al Passeig de Sant Joan de Manlleu a les 10:00 hores del matí, i transcorrerà per la recta de la carretera B522 fins a Vic, a on a la rotonda just davant de la gasolinera del coll de Vic es trencarà a la dreta passant per davant de la guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra fins a la plaça del Mil·lenari a on s’enfilarà per davant de la Universitat fins a les Pistes d’Atletisme.

La entrega de dorsals i xips es farà a la plaça Fra-Bernadí de Manlleu com s’havia fet en les anterior edicions una vegada finalitzades ja les obres de la plaça que va fer que en la edició de l’any passat s’hagués de fer al carrer del Pont.

Hi haurà també el tradicional servei d’autobusos per desplaçar a tots els corredors que ho desitgin des de el lloc d’arribada a Vic, fins al lloc de sortida a Manlleu. Hi haurà servei de guarda-roba i trasllat de l’equipament  dels corredors des de Manlleu a Vic.

També hi haurà botifarra per a tots els participants, bossa d’obsequis i tots els detalls habituals de la cursa.

 

Ja podeu fer les vostres inscripcions a

 

CURSAPOLICIA.CAT

US HI ESPEREM A TOTS!!!


Accions

Informació

2 responses

24 04 2013
roser

AON SAN DE FER LES INSCRIPCIONS???

29 04 2013
victorvilalta

Hola Roser, la cursa de Policia 2013 no es farà.
En el seu lloc, el club atlètic Vic, està organitzant una cursa de 17 km, i una de 1,7 kms, el mateix dia.
pots trobar l’informació a: http://www.cursa1714.cat/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: