El Famós Mur/Façana

27 03 2012

EN DAVID SOLER I EL SEU MUR/FAÇANA

Hola companys/es d’Oson@corre

Aquest passat diumenge, vàrem pendre part a la marató, l’objectiu que em vaig marcar quan vaig començar fa 9 mesos, completar-la era important per mi, però intentar baixar de les 3h també. 

Ahir era el dia,  vàrem sortir amb en Gerard i en Víctor a 4’15, en Víctor ens va dir que anessim de costat però que no ens molestessim, li vaig fer cas ( potser era una dels primeres vegades que ho feia, no, es broma sempre intento fer-li cas al míster), anavem passant els km facilment, controlant la respiració i controlant la llebre de 3h, el km 15 ens va atrapa en Xevi Puigdesens(un tio de bona fusta i un bon company) em va demanar: que tocan-te els ous? jo li vaig contestar que de moment si però que era molt llarga, poc despres en Víctor, em va deixar sol amb en Gerard, vaig passar la mitja amb 1:28:47 (la meva millor marca és en mitja 1:22:48) era el tracte, intentar passar el famós mur (km 30 mes o menys) el més sencer possible, el vaig passar i estava bé, teniem la llebre de 3h hores al costat,  just després de passar el km 33 les meves cames van dir prou, tenia rampa i els bessons a dalt de tot, el famós mur era una façana més alta que la de casa els meus pares, tela! tota la feina feta fins el moment per terra, vaig parar una estona, però ja no vaig poder tornar arrencar, després volia acabar-la com fós, em van animar molt els companys d’Oson@corre que em van atrapar,  com l’altre David, en Víctor, en Gavivolador i l’Aureli. Del km 40 a meta vaig tardar 18 minuts,  semblava un zombi quan vaig passar per davant d’en Xevi i la Cristina just abans del final, d’havien flipar, però finalment vaig poder acabar, va ser molt dur haver de córrer d’aquesta manera, però FINISHER 3:34:32 (Va ser la primera i no l’última i serà un temps, espero, fàcil de superar). 

Finalment vaig està molt i molt content, per la feina i el temps que va fer en Gerard i també el de tots els altres. 

Moltes gràcies a tots per ajudar-me a ser millor corredor. 

Ens veiem companys en el proper entrenament.

PD.Us escric estirat des del sofà amb les cames ni dures ni tendres com diria el gran Alfredo, sinó destrossades.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: