En Gerard baixa de les 3 hores en el seu debut a la Marató

26 03 2012

Diari de la meva primera Marató.

Entrenament, pasta, aigua, descans, nervis… hores i hores pensant en aquest dia, el dia de la Marató de Barcelona la meva primera Marató!

Em vaig decidir a participar a la Marató del 2012, desprès de sentir les histories viscudes del meus companys/a d’Oson@corre que van fer la cursa l’any anterior. M’explicaven l’esforç, l’entrenament, el patiment, el famós mur del 30 km’s… però que tot això, no tenia preu, que es tenia de viure.

Han estat molts mesos entrenant amb fred, amb pluja, a la tarda, a la nit, les tirades del diumenge, però tot arriba.

Em llevo, esmorzo i tot caminant, cap a la Font Màgica a trobar-me amb tots els components d’Oson@corre i perquè no dir, de VALENTS, que avui farem la Marató. Ens fem les 4 fotos de rigor, riem una estona i ens desitgem sort. Tots agafem el nostre camí per anar cap els calaixos de sortida. “Pixaradeta” de rigor i a falta de 15 minuts, situats a les primeres files de la línia de sortida. Els altaveus sona Rocky II, però jo no ho ser ni on era el meu cap (poder km 20 el 30… nidea) i és el Victor que em fa adonar que sona aquesta cançó, ens dona 4 consells més i tret de sortida. Amb el Victor i el David a la nostra batalla (4:15 al km). Passen els km’s el Mister marcant el ritme (Moltes gràcies per ajudar-me en aquests 15 quilometres), els passem una mica més ràpid del previst, però ens trobem bé i la llebre de les 3h la tenim amb nosaltres, això vol dir que anem per bon camí. Intentem agafar tots els avituallaments, si no l’agafo jo, l’agafa un altre i d’aquesta forma ens hidratem, ja que comença a fer caloreta. Com ja he comentat el km 15 el Victor comença a perdre metres i ja el perdem de vista, sol davant el perill…jo i el David enganxat darrera meu. Passen els km’s i em trobo molt i molt bé i ja estem el km 26, el màxim de quilometres que havia corregut mai a la meva vida. En arribar gairebé a la Torre Agbar em trobo la Sònia i el Joel, són els meus reporters, els meus avituallaments personals i els millors suports moral de tots (han viscut aquesta marató com que l’haguessin corregut ells, MOLTES GRÀCIES SOU ELS MILLORS!!!!) em donen un gel i seguim. Ser que ara fins l’Arc de Triomf serà dur, ja que el recorregut tothom m’ha dit que es fa pesadet i pq ja porto 30 km’s (allà també veig la Núria que està fent estiraments per entrar a la cursa i ens saludem) a les cames i poder hi ha el mur…(quina sort, ahir resulta ser que no me’l van posar).

En arribar el km 35 em prenc el segon gel i em dona una força per seguir fins els km 38, on realment el cansament de les cames és alt, però la llebre encara la porto a darrera i no em rendiré i menys veient que baixo de 3h. Em dic ara si, Gerard ara si, si arribes el 40 amb 2:50:00 tot això és una realitat. Paso el km 40 a 2:50 clavat i també em passa la llebre, ja ser que estic afluixant de ritme, però penso que no pot ser i m’agafo a ella fins el final! Creuo la línia final amb 2:59:35 una REALITAT! Em cauen 4 llàgrimes d’esforç i alegria, medalla el coll i ara si sóc un Finisher!!! Gràcies a cada un dels atletes d’Oson@corre i felicitar-los també per les grans marques que hem fet! BARCELONA HA TREMOLAT!


Accions

Informació

17 responses

26 03 2012
victorvilalta

Moltes Felicitats Gerard!!.
Felicitats per haver agafat el repte de fer la marató, seguir la planificació i lluitar fins a l’últim metre per aconseguir el teu somni, i també el teu objectiu.
Un gran plaer, córrer amb gent com tu.
Victor

27 03 2012
gerardcosta

Mister sense els teus quilometres de llebre, sense el teu planning i sobretot amb els teus consells això no haguès estat possible! Gràcies de veritat!

26 03 2012
Gabi

Felicitats Gerad,

Gràcies per aquest escrit tan maco, has fet que ho revisqués com tu.

Estic molt content de ser a oson@coore i poder entrenar amb tu i tots els altres companys.
Gabi

27 03 2012
gerardcosta

Gabi tu també ets uns Finisher! Qui ens tenia de dir que acabariem fent una marató? Oson@corre Power! Gràcies!

26 03 2012
lluis rabot

Moltes felicitats tots son uns crackissssss!! i està molt i molt bé correr amb vosaltres!!! I d’en Gerard que es pot dir, a vegades els resultats no ho son tot, però si per sort hi és!!! Moltissimes felicitats baixar de 3hores és realment molt i molt díficil, de vertiat que quan pesno com devies estar al final, suposo que una mica tocat com tos, i com vas poder superar-te a tu mateix i seguir fins al final!! vaja un crack però felicitats a tots, va ser un gran dia, tot i no poder fer el temps que volia i patir bastant durant 5 km (+35 minut jo 7km finals), crec que ho he lluitat molt, m’he trobat amb molt bona forma i de ben segur que pel novembre ho tonro a provar a San Sebastian o Salou!!!

27 03 2012
gerardcosta

Lluis moltes felicitats una gran marca!

26 03 2012
Manel Bolo

Moltes felicitats Gerard!!!!!!!!!!
Ja ets un Finisher!!!!!!!!! i em millor marca que jo!!!!!!!!!

Manel Bolo

27 03 2012
gerardcosta

Manel!!!!!!!!!!!! Nomès pensava amb tu…que si arribaves on era jo riuries molt! Gràcies Bolo!

PD: Portaves la senyera a la samarreta?

26 03 2012
Manel

Moltes felicitats Gerard!!!!
No has fet tremolar Barcelona, ha tremolat tot Catalunya, però noi si al 1a ja baixes de les 3 hores què faràs a la 2a?

Fes el favor d’afluixar, que sinó no t’atraparem mai!!!

Enhorabona atleta!!!


Pd. Segons en Pucurull la diferencia entre el corredor popular i l’atleta és baixar de les 3h.

27 03 2012
gerardcosta

Manel! No ets un bon atleta només! Ets un autèntic animador, motivador i és un plaer tenir-te de company d’entrenaments!

Enhorabona també per poder finalitzar la teva primera marató!

PD: M’encanta aquesta frase d’en Pucurull, però jo sempre seré un Futbolista intentant ser atleta popular!

27 03 2012
Aureli

Felicitats a tots els companys començant per en Josep Mateo, seguint pel LLuis Sabata, …. fins arribar al Futbolista dolent i excelent atleta Gerard Costa.

27 03 2012
Gabi

Si senyor Aureli!

27 03 2012
Daniel Pujadas

Moltes Felicitats per tots els finishers i al nostre entrenador per aquesta gran cursa que heu fet !!

28 03 2012
victorvilalta

Hola Dani,

T’hem trobat molt a faltar.

Torna a casa Aussie….

27 03 2012
Engelbert

Graaaaaaan felicitats. Algun dia t acompanyaré si em deixen els metges

27 03 2012
gori

Moltes felicitats Gerard! Estic molt content per tú, ja que no vares tenir sort amb el futbol, pero sí amb tenir molta amistat amb nosaltres ex- calldetenes i amb la teva nova etapa d’atleta sí que cada dia et superas una mica més i et desitjo que continuis amb els teus reptes, una abraçada. ( Gregori )

29 03 2012
Jordi Reixach

Poca cosa a afegir a totes les felicitacions que has anat rebent. Les subscric i comparteixo totes. Ben merescudes!!. No es pot demanar més en l’estrena maratoniana. M’ha agradat la crònica que has publicat. Està molt bé això d’explicar les sensacions viscudes abans, durant i després de la cursa. Segur que molts dels “finishers” que ho llegeixin s’hi sentiran reflectits. Salut i Kms.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: