TRANSGRANCANARIA – Sur Norte

7 03 2012

JOAN BARCELÓ NO TÉ LÍMITS – TRANSGRANCANARIA SUR NORTE

Hola Victor!! 

Al dissabte 2 de març, vaig anar a les Palmas de Gran canàries, per fer  l’Ultra Sur-Norte de  96 Km.  El resultat de la cursa,  vaig fer  un temps de 17h59m37s, acabant la posició 122 de 175 corredors  finishers.  Estic molt content per haver arribat fins al final, en que era el meu objectiu principal… Visca Oson@corre!!!!

Et faig una petita crònica: 

La cursa va començar al dissabte a les 00:00 de la nit i tenia 24h per acabar-la. La meva idea inicial, era anar  un ritme suau  per poder  acabar la cursa, ja que no estava en plena forma. Durant tota la nit, va ser una mica avorrida, i  quant feia més de 4 hores que corria, em va entrar la son i m’estava dormint ( va ser una experiència nova per mi). Vaig tindre de menjar una barreta amb cafeïna i ja em va passar. Després,  cap a les  7:30 del matí va sortir al sol i la cosa és va animar una mica . A partir d’aquí ,va començar el tros més difícil i més tècnic del recorregut. Amb una pujada molt llarga fins arribar a una altura de 1.980m i després baixar cap a la platja . Durant tot aquest tros,  més de 50 quilometres,  vaig caminar una bona estona per no forçar les meves cames, i els últims quilometres, vaig poder apretar fins arribar al final de meta. 

Adjunto foto – on vaig de vermell 

Salut i Kms, 

Joan Barceló   


Accions

Informació

2 responses

7 03 2012
victorvilalta

Hola Joan,

Ets un fora de sèrie.

Felicitats per la Gran Cursa

Victor

7 03 2012
gerardcosta

Joan sembles una cuca de llum a la foto…
Felicitats ets un GRAN ATLETA!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: