Presentació de la Eco-Mitja Marató Oson@corre Ciutat de Vic 2011

2 12 2011

AL TEMPLE ROMÀ DE VIC

El passat dimecres 30 de Novembre, es va fer al Temple Romà de Vic, la presentació de la 3ª edició de la ECO-MITJA MARATÓ OSON@CORRE CIUTAT DE VIC.

L’acte es va fer en un escenari imponent, i la sala del temple romà es va omplir de gom a gom per atletes i aficionats, per tal de escoltar els detalls de la cursa d’aquesta edició, i també per escoltar la xerrada tècnica que va fer el prestigiós Fisioterapeuta i Osteòpata Miquel Àngel Cos.

L’acte va estar presidit per Montse Solà,  Presidenta del C.A. Vic, que va agrair l’assistència  a tots els oients, va fer una explicació dels detalls de la cursa, i va agrair a tots els patrocinadors i Institucions l’ajuda que fan a la prova perquè pugui arribar a ser un èxit.

Seguidament va prendre la paraula Victor Vilalta, responsable d’Oson@corre, que va explicar els detall tècnics de la cursa. En la seva explicació va fer un breu resum dels llocs per on transcorre la cursa, en el seu pas per les principals artèries de la ciutat, creuant carrer Verdaguer, plaça de Vic, Rambles, portalet, Ronda Camprodon etc… i també el seu pas per les zones rurals de Malla.

També es va fer incidència en els dos entrenaments conjunts que s’han programat els dos diumenges anteriors a la cursa. Aquests entrenaments es faran concretament el Diumenge 4 de Desembre i el Diumenge 13 de Desembre. El punt de trobada es a la estació d’autobusos de Vic a les 9:00 h del matí.  En aquests entrenaments es farà una bona part del traçat de la cursa, i es donaran consells sobre entrenaments de fons i sobre com poder fer aquesta Mitja Marató finalitzant amb un bon nivell. Aquests entrenaments estan oberts a tothom, estiguin inscrits o no a la cursa.

A continuació Josep Maria Antentas, Vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme va prendre la paraula, i va fer un resum de com ha anat evolucionant aquesta Eco-Mitja Marató i també com ha anat creixen el grup de corredors d’Oson@corre, ja que ell  va assistir en la primera reunió de presentació del projecte, ara fa just dos anys i mig. Antentas va encoratjar a la Junta del Club Atlètic Vic a continuar amb la feina i seguir fent curses d’aquest estil.

Finalment, va venir el plat fort de la Nit. La Xerrada tècnica que ens va oferir en Miquel Àngel Cos  Fisioterapeuta i osteòpata de l’equip nacional d’atletisme i del CAR (Centre d’Alt Rendiment).

En Miquel Àngel ens va oferir la conferència amb el títol “Interpretació de les alteracions del sistema múscul-esquelet”. Com gaudir d’un bon rendiment esportiu prevenint les lesions.

La conversa va anar mol enfocada sobretot sobre els problemes de la Pubàlgia, com detectar-ho, com evitar-ho i com tractar-ho.

Els assistents a la conferència, varen gaudir molt amb les explicacions del reconegut fisioterapeuta i osteòpata, ja que la xerrada va ser molt amena, i en tanda de preguntes hi va haver-hi força participació.

Finalment, la jornada es va cloure amb una degustació de pastes, i un brindis amb cava artesà de Sant Sadurní.

Mes detalls de la cursa:

https://osonacorre.cat/eco-mitja-2011/

 Per fer la inscripció:

http://mitjamarato.sobrevia.com/index.php

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: