Cursa dels Volcans d’Olot – Gabi Cunill Terra i Foc

4 10 2011

IIIª VOLTA PELS VOLCANS D’OLOT

Hola Victor,

Com saps, el passat dia 25 de setembre vaig anar a la cursa dels Volcans d’Olot. Vaig arribar-hi uns quatre o cinc minuts tard per culpa d’un cotxe que em barrava el pas i es va d’haver endur la grua.

Un cop allà, evidentment no em va esperar ningú i amb l’ajuda dels organitzadors em vaig penjar el pitral i a córrer, total uns sis minuts de retard.

Sort que de seguida vaig atrapar la cua i vaig poder gaudir del magnífic dia i magnífic paisatge.

El final però, l’esforç inicial al vaig pagar una miqueta a les pujades que hi havia en el recorregut. Tot i així, vaig passar-m’ho molt bé. Al final, vaig fer un temps d’1h13′ 43” (1h 19′ 28” oficial) quedant a la posició 169 de 283 i millorant el temps del any passat que era de 1h 15′ 36”.

Classificació: http://www.ceolot.org/volcans/CLASS%20GENERAL%202011.pdf
Web: http://www.ceolot.org/joomla/index.php/anuals/cursavolcans/212-3volcans.html
Fotografies: https://picasaweb.google.com/gabivolador/CursaVoltaAlsVolcansDOlot2011

Informa: Gabi Cunill


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: