Xevi Ferrer a la Marató de Berlín

3 10 2011

Xevi Ferrer molt a prop de Patrik Makau

Hola Víctor,
 
Diumenge passat, 25 de setembre, vaig anar a la marató de Berlín. Si et sembla et faig una mica de crònica. D’entrada vull dir que estic content de com va anar. El meu temps va ser 3h 46’ 26”. Per mi és un bon temps tenint en compte les expectatives que tenia.

La marató de Berlín és la que m’ha agradat més de les que he fet fins ara. El recorregut és totalment pla, l’animació de la gent és gairebé constant a tot el recorregut i la temperatura va ser òptima. Els avituallaments molt ben organitzats i amb molta freqüència a la segona part de la cursa.

Vaig sortir amb una mentalitat prudent intentant no apretar massa al principi per no pagar-ho al final. El ritme que em vaig marcar va ser entre 5’10 i 5’30. Al final vaig aconseguir aguantar un ritme tota la cursa, sense alts i baixos (no hi ha haver mur), gràcies al circuit i la temperatura, a l’animació de la gent i de la família, sobretot, (molt important) i els gels als moments claus (determinants).

Vaig passar la mitja a 1h 50’ 32” i a la segona part vaig tenir alguns moments de defalliment als km 28 i 38 que els vaig poder superar  i els dos últims km també em van costar una mica, però l’emoció de veure al final la Porta de Brandemburg al fons t’empeny i et dóna forces. Finalment el km més lent em va sortir a 5’46” i el més ràpid, algun del principi, fregant els 5’00”. La mitjana final va ser de 5’21”. Vaig quedar al lloc 9.127 d’uns 34.000 participants i, a més, vaig tenir la sort de córrer a la mateixa cursa que Patrick Makau va fer el rècord del món en 2h 03’ 38”.

Ara em toca descansar alguns dies, molt satisfet de com va anar a Berlín (de tant en tant toca que alguna vagi bé) i començar a pensar en la següent (Barcelona), passant per l’Ecomitja de Vic, és clar.
 
Xevi Ferrer

Xavier Ferrer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Xevi a Berlín

Accions

Informació

2 responses

3 10 2011
victorvilalta

Enhorabona Xevi!!!

“Quien la sigue la consigue”

Victor

4 10 2011
Jordi Calveras

Enhorabona pel temps i per l’alegria en que vas acabar. A veure si véns amb el grup d’entrenament a les pistes algún dia, justament per a preparar l’ecomitja de Vic. Una abraçada.
Jordi Calveras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: