Marató d’Empúries i 10 km de Parets – Oson@corre a tots els fronts

7 05 2011

Bons resultats d’Oson@corre als “10 km” de la 6a Cursa Popular de Parets

El dia 1 de maig es va celebrar a Parets del Vallès, la 6a Cursa Popular de 10 quilòmetres, en la que van participar gairebé 600 atletes. El resultat del nostre representant d’Osona@corre, Mane Nogué, és molt bo, aconseguint un 32è lloc amb un temps de 39’25”.Cal dir, que aquesta cursa és reconeguda per la seva duresa en els desnivells.

Representació d’Oson@corre a la 9a Marató d’Empúries

Aquest diumenge 1 de maig es va celebrar a L’Escala, la 9a Marató d’Empúries, en la que van participar més de 350 atletes. Entre ells, el nostre representant d’Osona@corre, Xavier Ferrer, que va aconseguir acabar la marató amb un temps de 4h20’28”.

En Xevi ens comenta, que la marató no li va anar massa be, tot i que va poder acabar la cursa. Va anar a un ritme moderat (+/- a 5’20”) fins el km.30, que ja era aquesta la idea, però a partir d’aquell punt  se li van acabar les forces i fins al final va ser un calvari. El temps real final va ser de 4h 19′. Els altres atletes osonencs que el van acompanyar a la cursa són en Joan Castells (3h53′) i Alí Ziani (3h11′). També hi havia una altre corredor de Vic que, a més, s’estrenava en una marató, en Josep M Fossas Tañà (3h53′).

En Xevi ens comenta que ara estarà alguns dies sense venir a córrer perquè te la intenció de descansar forces dies, després de la dura cursa realitzada a Empúries.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: